werken bij loof

Wij zijn altijd geïnteresseerd om kennis te maken met ervaren trainers die onze klanten willen ondersteunen in het waarmaken van onze beloftes voor medezeggenschap.

Loof zoekt trainer(s)
Ben je op zoek naar een vaste baan als trainer? Ben je toe aan inspirerende collega’s? Wil je werken in een professionele organisatie die interessante klanten bedient? Dan zijn we op zoek naar jou. Loof is een trainingsbureau dat hecht aan persoonlijk contact en creativiteit. Je maakt onderdeel uit van een vaste groep trainers, die autonoom werken en samenscholen tijdens projecten en interne bijscholingen. Ons kantoor is in Bergen, waar een enthousiast team sales en support samenwerkt met de trainers om onze klanten goed van dienst te zijn.

Wat vragen we van jou
We zoeken trainer/adviseurs die ervaring hebben in het vak en die affiniteit heeft met medezeggenschap, teamcoaching en nieuwe vormen van leren en organiseren. Een trainer die samen met opdrachtgevers trajecten kan ontwikkelen en uitvoeren. Het trainersvak biedt professionele autonomie, maar vraagt ook om HBO+ werk- en denkniveau en -heel praktisch- flexibiliteit in piekperiodes. Als trainer medezeggenschap verzorg je trainingen voor allerlei organisaties waarbij je een eigen groep klanten opbouwt en onderhoudt. Met je collega’s wissel je kennis uit en ontwikkel je projectmatig bijvoorbeeld nieuwe trainings- en e-learningmodules. We hebben een 36-urige werkweek, korter werken kan in de praktijk ook.

Kennismaken
Nieuwsgierig? Dan maken wij graag kennis. Stuur een bericht met CV en korte motivatie naar mark.zwijnenburg@looftrainingen.nl of bel naar 072 589 1 589 voor nadere informatie. We laten je binnen twee weken weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.