X
Informatie rondom
het coronavirus

3-daagse training pensioen in zicht

De 3-daagse training pensioen in zicht biedt een boeiend en afwisselend programma. Op de belangrijkste onderdelen is het gelijk aan die van de 5-daagse. De dagdelen zijn gevarieerd ingedeeld met informatie, opdrachten en filmpjes. In elke training komt bovendien een notaris op bezoek voor een vragenronde. Het tempo in deze training ligt hoog en er is iets minder tijd voor reflectie en toch zijn deelnemers verrast over de inhoud en werkwijze. Deelnemers en hun partners zijn ook enthousiast over de geplande activiteiten aan het eind van de middag van trainingsdagen 1 en 2. Deze zijn op speelse wijze verbonden met bezigheden waar u mogelijk na uw pensioen meer tijd aan wilt besteden. Overigens zijn deze vrijblijvend, u kunt deze tijd ook zelf invullen. Kortom, de 3-daagse training pensioen in zicht biedt een boeiend programma.

Een 3-daagse training start op maandag of op woensdag om 11.30 uur en eindigt op de derde dag om 15.30 uur. De kosten bedragen €800,- pp voor alle 3-daagse trainingen. Deze prijs is inclusief verblijf op basis van volpension en exclusief toeristenbelasting en BTW. Klik op de gewenste training voor data en inschrijving of ga naar de agenda.

Vraag het de notaris
In de training komt een notaris op bezoek. Een goed moment om te kijken of zaken op de juiste manier zijn geregeld op het gebied van erven, schenken en Wet Langdurige Zorg. De vragenronde met de notaris geeft u interessante inzichten; deze informatie wordt door deelnemers hoog gewaardeerd. Zie vraag het de notaris.

Brochures
In onze brochure neem de tijd (2021) vindt u alle thema’s en data. De brochures per post aanvragen kan ook; wij sturen ze u graag toe.

Onze wortels liggen in de Volkshogeschool Bergen. Het stimuleren om andere stappen te maken, nieuwe zaken te laten ontkiemen zit in ons DNA verankerd. Loof daagt uit om te groeien.

We streven naar een persoonlijk aanbod, waarbij we onze deelnemers aan een pensioentraining graag helpen een goede keus te maken. In de training spelen we zo veel mogelijk in op de wensen en vragen van onze deelnemers, uiteraard gericht op het onderwerp pensioen in zicht.

Informatie
Wilt u advies? Mail of bel met Margriet Hovens, piz@looftrainingen.nl | 072 5891570. Al gekozen? Dan kunt u zich bij de gekozen training aanmelden. Klik hier voor het handige agendaoverzicht met data en trainingen.