X
Informatie rondom
het coronavirus

5-daagse trainingen pensioen in zicht

De 5-daagse trainingen pensioen in zicht bieden een rijk programma en hebben elk een eigen thema. Deze thema’s van onze trainingen vormen een ontspannend intermezzo tijdens de training. Kies voor een training met aandacht voor cultuur, culinair genieten, fietsen of golfen. Een voorbereiding op een ander dagritme en het bewust kiezen van bezigheden. In elke training komt bovendien een notaris op bezoek voor een vragenronde. Bij de 5-daagse trainingen wordt in de middag (deels) tijd ingeruimd voor de activiteiten die bij het thema passen. De ochtend en de avond worden in principe gebruikt voor de relevante pensioenonderwerpen (één avond houden we vrij).

De trainingen starten op maandag om 13.30 uur en eindigen op vrijdag na de lunch om 13.30 uur. De kosten bedragen € 1.235,- p.p. voor alle 5-daagse trainingen. Dit bedrag is inclusief de training, de overnachtingen op basis van volpension en exclusief toeristenbelasting en BTW.
Klik op de gewenste training voor data en inschrijving of ga naar de agenda.


Vraag het de notaris
In de training komt een notaris op bezoek. Een goed moment om te kijken of zaken op de juiste manier zijn geregeld op het gebied van erven, schenken en Wet Langdurige Zorg. De vragenronde met de notaris geeft u interessante inzichten; deze informatie wordt door deelnemers hoog gewaardeerd. Zie vraag het de notaris.

Brochures
In onze brochure neem de tijd (2021) vindt u alle thema’s en data. De brochures per post aanvragen kan ook; wij sturen ze u graag toe.

Onze wortels liggen in de Volkshogeschool Bergen. Het stimuleren om andere stappen te maken, nieuwe zaken te laten ontkiemen zit in ons DNA verankerd. Loof daagt uit om te groeien.

We streven naar een persoonlijk aanbod, waarbij we onze deelnemers aan een pensioentraining graag helpen een goede keus te maken. In de training spelen we zo veel mogelijk in op de wensen en vragen van onze deelnemers, uiteraard gericht op het onderwerp pensioen in zicht.

Informatie
Wilt u advies? Mail of bel met Margriet Hovens, piz@looftrainingen.nl | 072 5891570. Al gekozen? Dan kunt u zich bij de gekozen training aanmelden. Klik hier voor het handige agendaoverzicht met data en trainingen.