Commercieel administratief medewerker

Deelnemersadministratie pensioen in zicht

Wie zijn wij?

Loof is een trainingsbureau waar het stimuleren om nieuwe stappen te maken, nieuwe zaken te laten ontkiemen, in ons DNA verankerd is. Loof daagt uit om te groeien. Of het nu gaat om nieuwe wegen verkennen bij pensioen in zicht, vernieuwing van medezeggenschap, het versterken van teams, ons hart gaat sneller kloppen als we mensen en organisaties kunnen helpen groeien. We zijn een kleine organisatie met grote klanten.

Wie zoeken wij?

Een servicegerichte en commerciële collega voor de deelnemersadministratie en het relatie- en accountmanagement van onze trainingen Pensioen in Zicht. Stoppen met werken is een grote verandering in iemands leven. Het is goed om bewust stil te staan bij wat dit betekent. Onze 3- en 5-daagse trainingen Pensioen in Zicht bieden hiervoor de tijd en ruimte, een gelegenheid voor deelnemers om de balans op te maken.

Wat ga jij doen?

  • eerste aanspreekpunt voor deelnemers en opdrachtgevers voor de PIZ-trainingen
  • administratief verwerken van inschrijvingen
  • administratieve voorbereiding van trainingen en verzorgen van trainingsmaterialen
  • maken van de jaarplanning van trainingen, locaties en trainers
  • afspraken maken en contact onderhouden met onze trainingshotels, gastsprekers, gidsen e.a.
  • opstellen van offertes en aanbestedingen in samenwerking met trainer/adviseur
  • bijhouden van trainingsinformatie in ons CRM-systeem, op de website en platforms
  • actualiseren van informatiemateriaal

Wat bieden wij?

Je maakt onderdeel uit van en werkt nauw samen met ons enthousiaste team sales en support binnen een bureau waar we in totaal met 18 vaste collega’s samenwerken.

De functie is parttime (24-32 uur). De werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor, gevestigd in een mooie bosrijke omgeving in Bergen (NH). Daarnaast is het mogelijk om deels vanuit huis te werken. Salaris afhankelijk van kennis en ervaring: € 2.600,- tot € 3.500,- bij een 36-urige werkweek.

Pensioenregeling en ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Wat vragen wij?

MBO+-niveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een commerciële/administratieve/ secretariële functie. Affiniteit met de oudere doelgroep is noodzakelijk, evenals een georganiseerde en zorgvuldige manier van werken.

Reageren

Nieuwsgierig? Wij maken graag kennis met jou. Stuur ons jouw CV en motivatie toe: bureau@looftrainingen.nl.