X
Informatie rondom
het coronavirus

contact

Het kantoor van Loof training en advies is gevestigd in Bergen NH.
Eeuwigelaan 3, 1861 CL | Postbus 1, 1860 AA | 072 589 1 589 | contactformulier

medewerkers bureau

Talja Zeegers
Talja Zeegers

Voor nieuwe en bestaande relaties ben ik het 1e aanspreekpunt. Ik krijg energie en word blij van een goed, open en eerlijk gesprek.

bureau

Brenda Beers
Brenda Beers

Dagelijks mag ik mij storten op relatiebeheer en sales voor onze medezeggenschapstrainingen.

bureau

Saskia Kolenberg
Saskia Kolenberg

Met plezier werk ik ‘achter de schermen’ en regel de praktische zaken voor de trainingen.

bureau

Margriet Hovens
Margriet Hovens

Als contactpersoon voor alle pensioen inzicht trainingen vind ik persoonlijke aandacht voor deelnemers belangrijk. Uit ervaring weet ik dat een belletje vaak helpt om vragen inzake data, programma, etc. op te lossen.

bureau

Marian van Altena
Marian van Altena

Voor alle financiële en administratieve zaken ben ik verantwoordelijk bij Loof.

bureau

Mark Zwijnenburg
Mark Zwijnenburg

Als chef de mission houd ik mij bezig met het management en de marketing van het bureau en spring graag bij als adviseur en trainer.

bureau

Nieuwsgierig naar onze activiteiten op het gebied van leren, training, coaching en advies? Kijk dan op onze websites die gericht zijn op onze domeinen: medezeggenschap  |  pensioen in zicht  |  leren en organiseren