5-daagse trainingen pensioen in zicht

De 5-daagse trainingen pensioen in zicht bieden een rijk programma en vinden plaats op het heerlijke eiland Texel. Een plek waar je bij uitstek kunt stilstaan, uitwaaien, ontmoeten, (culinair) genieten en vooruit kijken. In de ochtend en de avond (1 avond is vrij te besteden) zijn we in of rondom het hotel aan het trainen. De middagen zijn een ontspannend intermezzo en besteden we aan het maken van een mooie wandeling in één van Texels natuurgebieden, een vaartocht op een Texelse kotter, een rondje vuurtoren of een bezoek aan museum Kaap Skil. Eén middag is voor eigen vrije besteding. Tijdens de training komt bovendien een notaris op bezoek met een presentatie en is er uiteraard ruimte voor vragen over (levens)testament, erfbelasting en over de Wet Langdurige Zorg, zie de notaris.

Een 5-daagse start op maandag om 13.30 uur en eindigt op de vrijdag om 13.30 na de lunch. Bij de 5-daagse trainingen wordt in de middag (deels) tijd ingeruimd voor activiteiten en de avonden worden gebruikt voor de relevante pensioenonderwerpen (één avond houden we vrij).

Klik op de gewenste training voor data en inschrijving of zie de agenda onderaan deze pagina. Voor het overzicht van alle 3- en 5-daagse trainingen, ga naar agenda 2023.

Kosten per deelnemer
De kosten in 2023 bedragen € 1.275,- per persoon voor alle 5-daagse trainingen. De prijs is inclusief verblijf op basis van volpension en exclusief toeristenbelasting en BTW.
De kosten in 2024 bedragen € 1.375,- per persoon voor alle 5-daagse trainingen. De prijs is inclusief verblijf op basis van volpension en exclusief toeristenbelasting en BTW.

Informatie
Wilt u advies? Mail naar piz@looftrainingen.nl of bel met Margriet Hovens 072 5891570.

oktober

9 – 13 oktober 2023
Texel, Hotel Greenside
5 dagen