X
Informatie rondom
het coronavirus

Update coronabeleid

Vanaf 5 juni mogen wij weer live trainingen verzorgen in ‘voor publiek toegankelijke ruimtes’, zoals hotels en andere accommodaties. Dat betekent dat we met maatwerk trainingen weer op locatie kunnen trainen. Hierbij houden we ons vanzelfsprekend aan de huidige gezondheidsregels. Voor informatie van de Rijksoverheid klik hier.

Hervatting van trainingen Pensioen in Zicht
Ook kunnen wij vanaf 14 juni weer starten met onze pensioen in zicht trainingen. Achter de schermen hebben we hard gewerkt om deze herstart voor te bereiden, dus we zijn er helemaal klaar voor. Loof werkt bij deze trainingen met een afgebakende groepsgrootte die is afgestemd op de zaalruimte.

Algemene gezondheidsregels voor maatwerktrainingen en trainingen in company
Wij vinden het van groot belang dat de trainingsruimte van de zaal groot genoeg is voor het aantal deelnemers, dat er professionele luchtverversing is, dat ramen open kunnen en dat deelnemers vaste zitplaatsen hebben. Lunch en diner vinden plaats in groepjes van maximaal vier personen. Het Loof protocol met alle regels vindt u hier. Loof volgt hierbij de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Voor meer informatie, lees verder op de website van de NRTO.

NB: de foto’s op de website van Loof zijn genomen voor corona.