Kennisbank medezeggenschap

Meer weten over medezeggenschap? Actuele ontwikkelingen volgen of gewoon eens bladeren en kijken wat er op medezeggenschapsgebied nog meer van pas kan komen? In onze kennisbank verzamelen we handige zaken bij elkaar. Van podcasts tot webinars op deze pagina zetten we alles bij elkaar. Ook artikelen, recente blogs kun je hier vinden.Maandelijks op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen; schrijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief.

We zijn benieuwd wat je als OR-lid ervan vindt. Tips en suggesties altijd welkom. Mail naar bureau@looftrainingen.nl.

webinars voor ondernemingsraden

In 2023 presenteert Loof weer een aantal webinars voor ondernemingsraden. OR-webinars over een actueel thema. Voor relaties en voor nieuwsgierige OR-leden die eens kennis willen maken met Loof.

In 45 minuten willen we je inspireren en concrete handvatten meegeven. We starten net na de lunch, zodat het webinar -hopen wij- goed in je dagritme is in te passen.

eerdere webinars voor ondernemingsraden terugkijken?

We hebben al veel kennis gedeeld in webinars over thema’s die spelen in ondernemingsraden. Bekijk hieronder de webinars die we eerder presenteerden. Bekijk de webinars met een Chrome-browser voor het beste resultaat (kopieer de link).

webinars 2022 en 2023

webinars 2021

webinars 2020