Aanbod voor KLM medezeggenschap

Op deze pagina vind je het aanbod van Loof voor de leden van de KLM medezeggenschap. Kijk naar de suggesties voor een maatwerk training en de mogelijkheden voor de trainingen met open inschrijving.

Maatwerk

Geen ondernemingsraad of commissie is hetzelfde. Daarom is elke goede OR-training ook anders. Maatwerk is onze specialiteit. Bij Loof werken ervaren trainers die met je meedenken over een passende training. Wij vertalen jullie vragen naar een aantrekkelijke training. Om je een indruk te geven van de mogelijkheden vind je op deze pagina een aantal veelgevraagde thema’s:

basistrainingen
competenties
OR-expertises
teamontwikkeling
vernieuwing

Wij denken graag mee met wat voor jullie passend is. Vrijblijvend kennismaken en verkennen wat de mogelijkheden zijn? Maak nu een afspraak

Speciale thematrainingen voor KLM-ers

We verwachten dat er dit jaar speciale thematrainingen komen voor medezeggenschappers van KLM, deze zullen dan ook hier gepubliceerd worden.

Open inschrijving/individueel

Leren, ontmoeten, kennis delen en netwerken staan centraal in onze individuele OR trainingen. Loof biedt een breed aanbod trainingen voor OR-leden; trainingen voor nieuwe en ervaren OR-leden. Wil je als nieuwkomer de basis op orde hebben kies dan voor één van de basistrainingen. Een basistraject dat in de praktijk ook gevolgd wordt door OR-leden die hun kennis willen opfrissen. Deze basistraining is ook in het Engels beschikbaar: the works councils act.


Wil je als OR-lid invloedrijk zijn, kijk dan eens naar de trainingen over het ontwikkelen van je competenties. Ook voor degenen die zich verder willen ontwikkelen in een specifieke rol bieden we individuele trainingen rondom veel voorkomende rollen in de OR of commissies. Van communicatie met collega’s tot arbo. Voor OR-voorzitters en -secretarissen hebben we het traject voor het dagelijks bestuur van de OR.

Agenda trainingen met open inschrijving (met deelnemers uit andere organisaties)

november

6 november 2023
omgeving Utrecht
traject DB

20 november 2023
omgeving Utrecht
or-rol of commissie

23 november 2023
omgeving Utrecht
or-rol of commissie

27 november 2023
omgeving Utrecht
traject DB

december

7 december 2023
omgeving Utrecht
traject DB