Altijd een stap vooruit

15 incompanytrainingen op een rij

leren en organiseren

Incompany- en maatwerk-trainingen

Met liefde voor leren en anders organiseren faciliteren wij de groei van mens, team en organisatie. Hierin bieden wij in grote en kleine trajecten verschillende vormen van leren aan, zoals training, coaching en procesbegeleiding. Bijvoorbeeld op het gebied van effectieve besluitvorming, participatie en zelforganisatie. Met de ambitie om echt wat te bereiken, ondersteunen we de ontwikkeltocht naar de best passende oplossing.

Nieuwsgierig? Kijk dan naar onze trainingen op maat en/of individuele trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

Blogs van Loof over leren en organiseren

visie op leren

15 mei 2019 – Van organisaties worden tegenwoordig andere zaken gevraagd, snellere aanpassingen, meer flexibiliteit, alternatieve vormen van leiderschap. En andere manieren van leren. Hoe organiseer je dat in je organisatie en wat vraagt dat?

Lees verder
het geheim van een succesteam

11 januari 2019 – Wat is het geheim van een succesvol team? Lang werd gedacht dat een team succesvol is als de teamleden doen waar ze goed in zijn, zich competentiegericht kunnen ontwikkelen.

Lees verder
zelf sturen

2 november 2018 – De praktijk leert dat zelfsturing geen makkelijke oplossing is voor organisaties die moeten veranderen en zo flexibeler willen kunnen reageren.

Lees verder
aandacht voor je tijd

4 oktober 2018 РIk ontmoet een team voor een kennismakingsgesprek. Ze willen graag een training volgen over time-management… De teamleden komen op het laatste moment binnen. Drie van hen checken nog even

Lees verder