X
Informatie rondom
het coronavirus

online trainen

Loof heeft ruime ervaring in online trainen. Bijna al onze trainingen kunnen we ook online verzorgen. Hetzelfde geldt voor begeleiding, advies en coaching. We kunnen de online training of sessie op verzoek combineren met één van onze e-learning modules.

trainingen team online

Voor teams die willen groeien bieden wij uitdagende online maatwerktrainingen. We vertalen leerbehoeften in een passend programma. Nieuwsgierig hoe we werken? Meer lezen over de mogelijkheden? Kijk hier. Maak een gratis afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze teamtrainers. Bel 072-5891589 of mail bureau@looftrainingen.nl.

trainingen medezeggenschap online

Omdat het belangrijk is om als ondernemingsraad actief te kunnen blijven, zeker in de tijd, bieden we een breed aanbod van online trainingen. Waarbij het zelfs ook de mogelijkheid is om een training deels op locatie en deels online te organiseren. Bijvoorbeeld als een OR-lid verkoudheidsklachten heeft of geen gezondheidsrisico kan lopen.

We werken met kleine en grote groepen en werken in een online training vaak met subgroepen en veel afwisselend opdrachten (online en offline). We zorgen altijd voor voldoende onderbreking en ‘weg van het scherm’ momenten.

Alle individuele trainingen voor OR-leden bieden we de komende periode ook online aan. Eendaagse trainingen splitsen we online op in 2 ochtendsessies. Dan houden we de schermtijd beperkt en het brein fris.

Kijk voor ons brede aanbod op medezeggenschap online.