X
Informatie rondom
het coronavirus

maatwerk trainingen

Organisaties veranderen. Vertrouwen, duurzaamheid en flexibiliteit zijn nieuwe thema’s. Ze verlangen een andere mindset, een andere manier van werken. Dit geldt voor het bestuur maar ook voor de OR. Dat vereist soms pionierswerk en het experimenteren met vernieuwing.

Loof begeleidt ondernemingsraden op dit pad. Denk hierbij aan trainingen op maat en advies bij complexe OR-vraagstukken. Soms helpen we bij het opbouwen van de basis. Soms met het verder ontwikkelen van een bestaand team. Wat het startpunt ook is, Loof leert je hoe je het OR-werk uitdagender kunt organiseren en hoe je meer kunt halen uit medezeggenschap. Met onze 6 beloftes voor meer impact en resultaat:

  1. besef van bijzonderheid – de WOR en de bijzondere rol van een OR
  2. weten wat je wilt – doelgerichtheid, prioriteiten kiezen, missie en visie
  3. in contact zijn – communicatie met bestuur en collega’s
  4. teamwork – samenwerken, kwaliteiten, rollen en taken
  5. slim werken – wendbaar overleg, besluiten, methoden
  6. aantrekkelijk zijn – anders organiseren, collega’s betrekken, vernieuwen

Lees hieronder meer over deze beloftes en ons aanbod.
Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

De uitrusting op weg naar een geweldige OR:

Besef van bijzonderheid
Besef van bijzonderheid

medezeggenschap | maatwerktraining

Bewustwording van de bijzondere rol welke de OR in de organisatie vervult. Op weg naar een geweldige OR door kennis over de WOR en thema’s zoals organisatieontwikkeling
Weten wat je wilt
Weten wat je wilt

medezeggenschap | maatwerktraining

Doelgerichtheid is één van de voorwaarden voor succes van ieder OR-team. Op weg naar een geweldige medezeggenschap door een duidelijke stip op de horizon, zonder met alle winden mee te waaien.
In contact zijn
In contact zijn

medezeggenschap | maatwerktraining

Medezeggenschap komt tot leven in gesprek met elkaar, collega’s en bestuurder. Op weg naar een geweldige OR door te leren over diverse communicatietechnieken en mogelijkheden.
Teamwork
Teamwork

medezeggenschap | maatwerktraining

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Ook wanneer je onderweg bent naar een geweldige OR is goed teamwork onmisbaar. Krijg inzicht in groepsdynamica, rol en taakverdeling, maar leer elkaar vooral waarderen om ieders unieke kwaliteiten.
Slim werken
Slim werken

medezeggenschap | maatwerktraining

Onderweg naar een geweldige OR moet je soms ook dingen loslaten. Oude gewoontes die niet perse effectief zijn. Slim werken gaat over doen wat past en nodig is, leer hoe je de OR-tijd nuttig kunt inrichten en besteden bijvoorbeeld door nieuwe overlegmethoden toe te passen.
Aantrekkelijk zijn
Aantrekkelijk zijn

medezeggenschap | maatwerktraining

Medezeggenschap is van iedereen, maar hoe maak je hiervan een gedeelde verantwoordelijkheid? Met vernieuwende ideeën over hoe een geweldige OR eruit kan zien leer je om meer kleur te geven aan de OR en zo je aantrekkingskracht te vergroten.