X
Informatie rondom
het coronavirus

Online trainen – zeker nu! 

We leven in onzekere tijden. Door de corona-crisis komt er veel op ons af en is onze economie in zwaar weer. Veel organisaties zullen zich moeten aanpassen aan de nieuwe omstandigheden. Als OR wil je als goede gesprekspartner van toegevoegde waarde zijn. Juist nu is het belangrijk om als OR er te staan.  

Loof ondersteunt ondernemingsraden die goed voorbereid willen zijn op de komende ontwikkelingen. Nu veel mensen thuis aan het werk zijn biedt ons online trainingsaanbod je de mogelijkheid om op efficiënte en plezierige wijze je verder te verdiepen in belangrijke medezeggenschap thema’s. 

De trainingen van Loof kenmerken zich door veel interactie, leuke werkvormen, opdrachten in kleine groepjes en afwisseling.  Al deze elementen vind je ook terug in onze online trainingen. We zorgen ervoor dat je niet de hele dag naar je beeldscherm zit te turen. Naast de training in de Virtual Classroom ga je ook individueel en in kleine subgroepjes aan de slag.

Onderstaande trainingen bieden we momenteel online aan. Graag denken we ook met je mee voor het maken van een maatwerk online training specifiek voor jullie OR. 

wegwijs in de WOR
Een praktische training speciaal voor nieuwe OR-leden. Met kennis van de de belangrijkste rechten en plichten vanuit de WOR en veel tips en handvatten kun je direct aan de slag.
Effectief online vergaderen
In een tijd waarin het lastig is om elkaar fysiek te ontmoeten geeft deze training alle handvatten om effectief online te vergaderen. Tegelijkertijd ervaar je hoe leuk en efficiënt online vergaderen kan zijn.
Effectief adviseren
Een advies van de OR waar ook daadwerkelijk iets mee gedaan wordt. Dat is wat je wilt. Als ervaren OR team werk je in deze training aan je adviesvaardigheden.
Communicatie met de thuiswerkende achterban(k)
Hoe betrek je in deze periode van thuiswerken je achterban bij het werk van de OR? In deze training helpen we je om als OR beter zichtbaar te worden.
de or-apk
Tijdens deze training werpen we samen een blik ‘onder de motorkap’ van de OR. Naast inzicht in de kracht van de OR heb je na deze training een focus voor de toekomst.
Maatwerk
Er is online meer mogelijk dan je denkt. Durf je met je OR de uitdaging aan? Neem dan contact met ons op. Bel 072-589 1 589. Of mail: bureau@looftrainingen.nl