X
Informatie rondom
het coronavirus

online trainen, zeker nu!

Nu veel mensen vanuit huis aan het werk zijn biedt ons online trainingsaanbod de mogelijkheid om actuele vragen en kwesties met elkaar aan te pakken. Of juist nu je te verdiepen in belangrijke medezeggenschap thema’s. Wel zo efficiënt. In onze trainingen zorgen we voor veel afwisseling, leuke werkvormen, opdrachten in kleine groepjes en het uitwisselen van ervaringen. Dit doen we online ook. We zorgen ervoor dat je niet de hele dag naar je beeldscherm zit te turen. 

Onderstaande trainingen bieden we online aan. Graag denken we ook met jullie mee voor het maken van een maatwerk online training afgestemd op jullie OR. 

image2594
wegwijs in de WOR

Een praktische online training speciaal voor nieuwe OR-leden. Met kennis van de de belangrijkste rechten en plichten vanuit de WOR en veel tips en handvatten kun je direct aan de slag.

image255
Effectief online vergaderen

In een tijd waarin het lastig is om elkaar fysiek te ontmoeten geeft deze training alle handvatten om effectief online te vergaderen. Tegelijkertijd ervaar je hoe leuk en efficiënt online vergaderen kan zijn.

image272
Effectief adviseren

Een advies van de OR waar ook daadwerkelijk iets mee gedaan wordt. Dat is wat je wilt. Als ervaren OR team werk je in deze training aan je adviesvaardigheden.

image2684
Communicatie met de thuiswerkende achterban(k)

Hoe betrek je in deze periode van thuiswerken je achterban bij het werk van de OR? In deze training helpen we je om als OR beter zichtbaar te worden.

image1525
de or-apk

Tijdens deze training werpen we samen een blik ‘onder de motorkap’ van de OR. Naast inzicht in de kracht van de OR heb je na deze training een focus voor de toekomst.

image2646
Maatwerk

Er is online meer mogelijk dan je denkt. Durf jij met je OR de uitdaging aan? Neem dan contact met ons op: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl

Een paar reacties van deelnemers op onze online trainingen
“Interessant en verrassend”
“Virtueel klaslokaal kan best en het scheelt nog reistijd ook! Petje af!”
“Ondanks dat we online waren met mensen die ik niet kende, toch een teamgevoel gekregen. Top gefaciliteerd!”
“Inspirerend”