X
Informatie rondom
het coronavirus

OR training op maat

Loof biedt een breed aanbod aan trainingen. Onze ervaren trainers overleggen graag met jullie over een passend aanbod. Tijd voor een OR training op maat.
We kunnen bijvoorbeeld helpen bij een start-training of helpen om als ervaren team meer resultaten te boeken of beter samen te werken. Wat het startpunt ook is, Loof helpt de OR en het OR-werk aantrekkelijk te maken met OR trainingen op maat.
Alle genoemde voorbeelden en thema’s (zie onder) kunnen we ook in een online en hybride training aan bod laten komen. Zie onze keuzehulp.

Onze visie op medezeggenschap

Organisaties veranderen. Het Corona virus heft de wereld op z’n kop gezet. Veiligheid, vertrouwen, online werken, duurzaamheid en flexibiliteit zijn nieuwe thema’s. Thema’s die vragen om een andere mindset, een andere manier van werken. Dit geldt voor organisaties, het bestuur maar ook voor de OR. Dat vereist soms pionierswerk en het experimenteren met vernieuwing. Loof begeleidt ondernemingsraden op dit pad.

We worden graag uitgedaagd

In co-creatie met jullie als OR stellen we een passende training samen voor jullie OR. Bovengenoemde thema’s bieden hopelijk een eerste inspirerend overzicht. Allerlei andere trainingen zijn ook mogelijk. Het blijft maatwerk; daag ons uit om een programma of begeleidingstraject te maken dat past bij de wensen en vragen van jullie OR en de situatie in jullie organisatie. Dat belooft wat.

Een maatwerk OR training bieden we ook online en hybride

De praktijk leert dat bijna alle team- en medezeggenschapstrainingen online en in hybride vorm plaats kunnen vinden. Onze ervaringen en die van onze opdrachtgevers en deelnemers zijn zeer positief; de mogelijkheden om zo te leren zijn gevarieerd. We overleggen graag met elkaar over de mogelijkheden. Bel gerust voor een afspraak 072-589 1 589 of mail bureau@looftrainingen.nl. Zie ook  online trainen en onze keuzehulp.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

individuele trainingen | adviesrecht | blogs