X
Informatie rondom
het coronavirus

OR training, OR cursus en OR advies

uitdagende medezeggenschap

Bij Loof kan je terecht voor een OR training of OR cursus die je uitdaagt. Een maatwerk training voor de hele OR en trainingen met open inschrijving voor een individueel OR-lid, OR-voorzitter en OR-secretaris.

Wij geloven in medezeggenschap die fris en uitdagend is. Wij helpen ondernemingsraden aantrekkelijk te zijn. Aantrekkelijk voor collega’s, doordat bijvoorbeeld tijdelijk meedenken in projecten mogelijk is. Aantrekkelijk voor bestuurders, omdat zelfbewust gelijkwaardig optreden hen uitdaagt en besluiten beter maakt.

Uitgedaagd? Wij helpen je graag op weg naar een geweldige ondernemingsraad. Benieuwd naar onze OR trainingen? Bel voor een kennismakingsafspraak 072-5891589, of mail bureau@looftrainingen.nl.

Corona en de OR

Het coronavirus brengt verandering met zich mee. Het heeft impact op de bedrijfsvoering, de besluitvorming en dus de mens in de organisatie. Als OR is het belangrijk om bij te dragen aan een afgewogen besluitvorming, ook in tijden die vragen om snel handelen. Bij allerlei actuele aanpassingen zoals het regelen van thuiswerk, aanpassen van ADV-regels, protocollen voor ziekmeldingen geldt het instemmingsrecht. Waar kan je invloed op uitoefenen? Waar ga je in mee en welke rechten spelen er? Waar kan constructief waarde worden toegevoegd? De wendbaarheid van de OR wordt hierbij op de proef gesteld. Genoeg reden om te trainen. Vraag je je af welke keuzemogelijkheden je hebt rondom trainen met de OR, bekijk dan onze keuzehulp.

veilig trainen

Loof neemt extra maatregelen om zorg te dragen voor een veilige training. We werken met geselecteerde, professionele accommodaties die zijn ingericht op een veilig verblijf. Onze trainingen en activiteiten zijn aangepast zodat de onderlinge afstand gewaarborgd is. Onze ervaringen vanaf juni leren ons dat dit in de praktijk goed mogelijk is. Ga voor alle informatie naar Loof protocol veilig en verantwoord trainen.

online en hybride trainen

De praktijk leert dat bijna alle team- en medezeggenschapstrainingen online en in hybride vorm plaats kunnen vinden. Onze ervaringen en die van onze opdrachtgevers en deelnemers zijn zeer positief; de mogelijkheden om zo te leren zijn gevarieerd. Zie online trainen en onze keuzehulp.