Uitdagende OR cursussen en OR trainingen

Uitdagende OR-cursussen en OR-trainingen. Wij geloven in medezeggenschap die fris en uitdagend is. Wij helpen ondernemingsraden aantrekkelijk te zijn. Aantrekkelijk voor collega’s, doordat bijvoorbeeld tijdelijk meedenken in projecten mogelijk is. Aantrekkelijk voor bestuurders, omdat zelfbewust gelijkwaardig optreden hen uitdaagt en besluiten beter maakt. Loof biedt trainingen voor ondernemingsraden, individuele OR-leden en we begeleiden en adviseren ondernemingsraden bij lastige vraagstukken.

onze visie op medezeggenschap

Wij gaan voor aantrekkelijke medezeggenschap. Ondernemingsraden waar je bij wilt horen. Teams die met uitdagende projecten hun organisatie prikkelen en verbeteren. Die zelfstandig en slim doelen bereiken.

Organisaties veranderen in hoog tempo. Vertrouwen, online werken, duurzaamheid en flexibiliteit zijn nieuwe thema’s. Thema’s die vragen om een andere mindset, een andere manier van werken. Dit geldt voor bestuurders maar ook voor de OR. Dat vereist soms pionierswerk en het experimenteren met vernieuwing. Loof begeleidt ondernemingsraden op dit pad.

deelnemers over Loof

“Ik zie door de training hoe goed wij als OR in staat zijn om ingewikkelde vraagstukken te kunnen behandelen en met argumenten onze standpunten kunnen onderbouwen.”

Jacob, Yarden

“Na de training hebben we goed inzicht in waar we nu staan en hoe wij verder kunnen ontwikkelen in een goede gesprekspartner voor onze bestuurder.”

Suzan, UBA Bouw

“Voor mij voelde de trainer echt als onderdeel van het team. De trainer kon makkelijk schakelen en de twee trainingsdagen zijn omgevlogen.”

Maaike, Waterschap Rivierenland

Waarom kiezen voor Loof?

Loof gelooft in aantrekkelijke medezeggenschap. Medezeggenschap die organisatie aantrekkelijk maakt om bij te werken. Met onze trainingen en begeleiding dragen we daar graag aan bij. Als het even kan innovatief, uitdagend en altijd afgestemd op deelnemers en context. We maken het graag persoonlijk, vaste contactpersonen en weten wat je aan elkaar hebt. Met de zekerheid en kracht van onze vaste groep trainers en associates, bieden we een mooi variëteit in ervaringen en specialismen. Dat belooft wat!

Loof werkt onder andere voor:

trainingsbureau-loof-bureau-talja-zeegers

Benieuwd naar onze maatwerk trainingen voor jullie OR? Of wil je advies over een passende training voor jou als OR-lid? Hebben jullie behoefte aan advies bij een lastig vraagstuk of grote veranderingen? Bel ons op  072-5891589, of mail naar bureau@looftrainingen.nl.

aanbevolen blogs en artikelen

webinars