X
Informatie rondom
het coronavirus

Uitdagende OR-cursussen en OR-trainingen

Uitdagende OR cursussen en OR trainingen

Uitdagende OR-cursussen en OR-trainingen. Wij geloven in medezeggenschap die fris en uitdagend is. Wij helpen ondernemingsraden aantrekkelijk te zijn. Aantrekkelijk voor collega’s, doordat bijvoorbeeld tijdelijk meedenken in projecten mogelijk is. Aantrekkelijk voor bestuurders, omdat zelfbewust gelijkwaardig optreden hen uitdaagt en besluiten beter maakt.

Meer lezen over hoe we tegen medezeggenschap aankijken? Download onze brochure. Uitgedaagd? Wij helpen je graag op weg naar een geweldige ondernemingsraad. Benieuwd naar onze OR trainingen? Bel voor een kennismakingsafspraak 072-5891589, of mail bureau@looftrainingen.nl.

maatwerk

Maatwerk OR trainingen samengesteld op basis van jullie wensen. Afgestemd op jullie OR en organisatie. Voor startende ondernemingsraden, voor vervolgtrainingen en teamtrainingen.
– meer lezen –

individuele trainingen OR-leden

individueel inschrijven

Trainingen voor individuele OR-leden, commissies en DB’s die verdieping zoeken op een specifiek thema. Loof biedt voor inspirerende onderwerpen: invloed vergroten, financiële vragen stellen, communicatie met ‘achterban’ etc.
– meer lezen –

OR advies

OR advies

Wij begeleiden en adviseren ondernemingsraden bij complexe adviesaanvragen.
– meer lezen-

online trainen met OR

Onze trainingen bieden wij ook online. Kijk hier naar voorbeelden voor maatwerk. Ook onze trainingen bieden we (bijna allemaal) ook online aan.
– meer lezen –

Onze visie op medezeggenschap

Organisaties veranderen. Vertrouwen, online werken, duurzaamheid en flexibiliteit zijn nieuwe thema’s. Thema’s die vragen om een andere mindset, een andere manier van werken. Dit geldt voor bestuurders maar ook voor de OR. Dat vereist soms pionierswerk en het experimenteren met vernieuwing. Loof begeleidt ondernemingsraden op dit pad.

Wij gaan voor aantrekkelijke medezeggenschap. Ondernemingsraden waar je bij wilt horen. Teams die met uitdagende projecten hun organisatie prikkelen en verbeteren. Die zelfstandig en slim doelen bereiken. Aantrekkelijk? Maak vrijblijvend kennis en neem de stap naar een geweldige OR.

we komen graag met je in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie OR kan betekenen? Plan nu een gratis afspraak in met een van de Loof trainers. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie OR en denken graag met je mee over een passende training. Na een gesprek met (een deel van) de OR maken we een vrijblijvend aanbod voor een maatwerk training voor jullie OR.