Uitdagende OR cursussen en OR trainingen

Uitdagende OR-cursussen en OR-trainingen. Wij geloven in medezeggenschap die fris en uitdagend is. Wij helpen ondernemingsraden aantrekkelijk te zijn. Aantrekkelijk voor collega’s, doordat bijvoorbeeld tijdelijk meedenken in projecten mogelijk is. Aantrekkelijk voor bestuurders, omdat zelfbewust gelijkwaardig optreden hen uitdaagt en besluiten beter maakt. Aantrekkelijk voor OR-leden omdat je wat kan betekenen voor je organisatie en tegelijk je blijft ontwikkelen.

Loof biedt trainingen voor ondernemingsraden, individuele OR-leden en we begeleiden en adviseren ondernemingsraden bij lastige vraagstukken. Kortom: maatwerk | individueel inschrijven | advies en begeleiding | cursusagenda

English Works Council
8 redenen om voor Loof te kiezen:
 • gratis 10-minuten advies bij vervolgvragen;
  bij twijfel gewoon even bellen
 • vaste huisadvocaat, pensioendeskundige en financieel specialist;
  werkt wel zo efficiënt
 • Loof werkt vanuit principes Breinleren; uitdagende trainingen die je bijblijven
 • toegang tot kennisbank;
  met handige voorbeelden en uitleg
 • gratis podcast en webinars voor relaties;
  zo blijf je op de hoogte
 • frisse blik op medezeggenschap;
  aantrekkelijk OR die er toe doet
 • deskundige trainers en adviseurs
 • ISO & SCOOR gecertificeerd;
  kwaliteit en betrouwbaarheid

onze visie op medezeggenschap

Wij gaan voor aantrekkelijke medezeggenschap. Ondernemingsraden waar je bij wilt horen. Teams die met uitdagende projecten hun organisatie prikkelen en verbeteren. Die zelfstandig en slim doelen bereiken.

Organisaties veranderen in hoog tempo. Vertrouwen, online werken, duurzaamheid en flexibiliteit zijn nieuwe thema’s. Thema’s die vragen om een andere mindset, een andere manier van werken. Dit geldt voor bestuurders maar ook voor de OR. Dat vereist soms pionierswerk en het experimenteren met vernieuwing. Loof begeleidt ondernemingsraden op dit pad.

deelnemers over Loof

“We hebben beter inzicht in de opgave die we met z’n allen willen aanpakken. Door de interactieve onderdelen vlogen de dagen voorbij.”

RCE

“De trainer wist op een goede manier met praktische oefeningen structuur te brengen in een groep die niet gewend is om samen te werken.”

Koninklijke Bammens

“Ik heb nu een veel beter beeld van het kader waarin ik mij kan bewegen, waar ik me hard voor kan of moet maken en waar ik rekening mee moet houden.”

Nationaal Archief

Waarom kiezen voor Loof?

Loof gelooft in aantrekkelijke medezeggenschap. Medezeggenschap die organisatie aantrekkelijk maakt om bij te werken. Met onze trainingen en begeleiding dragen we daar graag aan bij. Als het even kan innovatief, uitdagend en altijd afgestemd op deelnemers en context. We maken het graag persoonlijk, vaste contactpersonen en weten wat je aan elkaar hebt. Met de zekerheid en kracht van onze vaste groep trainers en associates, bieden we een mooi variëteit in ervaringen en specialismen. Dat belooft wat!

Loof werkt onder andere voor:

trainingsbureau-loof-bureau-talja-zeegers

Benieuwd naar onze maatwerk trainingen voor jullie OR? Of wil je advies over een passende training voor jou als OR-lid? Hebben jullie behoefte aan advies bij een lastig vraagstuk of grote veranderingen? Bel ons op  072-5891589, of mail naar bureau@looftrainingen.nl.

Nieuwsbrief over gratis webinars, publicaties etc

Blijf op de hoogte van onze gratis webinars, publicaties en nieuwe trainingen. Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief.

aanbevolen blogs en artikelen

webinars

Kom met ons in contact

Heb je vragen over medezeggenschap of wil je direct een passend voorstel voor jouw situatie aanvragen? Dat kan! Loof staat voor je klaar met een hulplijn die je kunt bellen voor korte, inhoudelijke vragen voor jouw OR. Wil je liever direct een voorstel ontvangen, zodat we je een advies op maat kunnen geven? Ook dat is mogelijk. Kies de optie die het beste bij jou past.