OR-trainingen gericht op het vergroten van je OR-competenties

Vergroot je vaardigheden als OR-lid

Vroeger stapten medewerkers in de ondernemingsraad voor de uitgebreide trainingen met barbecue. Tegenwoordig is het OR-werk ook een boost voor je carrière. Naast dat je meer inzicht krijgt in de organisatie, krijg je bijvoorbeeld inzicht in besluitvorming. Tijdens het OR-werk ben je ook bezig met nieuwe competenties of het ontwikkelen van bestaande. Denk aan beïnvloeden, onderhandelen, strategisch handelen en meer. Het mooie is dat deze competenties ook te gebruiken zijn in je dagelijkse werkzaamheden.

Voor OR-leden die hun competenties willen ontwikkelen bieden we meerdere trainingen. Van timemanagement tot deep democracy. En van onderhandelen tot strategisch beïnvloeden. Loof staat voor ontwikkeling en we vinden dat je de geleerde OR competenties ook tijdens je dagelijkse werkzaamheden moet kunnen gebruiken.

Kijk voor een passende datum in onderstaand overzicht. Kies voor een locatie of online. De online training wordt verdeeld over twee ochtenden. Dan houden we de schermtijd beperkt en het brein fris. Loof houdt van continue ontwikkeling vandaar dat we ook kiezen om korte trainingen aan te bieden. Deze duren een dagdeel en zijn online te volgen. Zie het als een masterclass gericht op één specifieke competentie.

Wil je aan de slag met specifieke kennis in je rol als OR-lid. Klik dan hier voor een overzicht van die trainingen.