Webinars voor ondernemingsraden

In 2023 presenteert Loof weer een aantal webinars voor ondernemingsraden. OR-webinars over een actueel thema. Voor relaties en voor nieuwsgierige OR-leden die eens kennis willen maken met Loof.

In 45 minuten willen we je inspireren en concrete handvatten meegeven. We starten net na de lunch, zodat het webinar -hopen wij- goed in je dagritme is in te passen.

webinar terugkijken: de relatie tussen de OR en bestuurder

Als OR heb je een andere relatie met de directeur (of CEO of…) dan daarbuiten. De directeur wordt bestuurder en daarmee een gelijkwaardig gesprekspartner in het overleg. Makkelijker gezegd dan gedaan. Misverstanden en ongemakkelijke momenten liggen op de loer. Hoe werk je aan een goede band? Lukt het jullie om niet alleen stil te staan bij de inhoud, maar ook bij de gewenste manier van samenwerken? Hoe doe je dat dan? In dit webinar schetsen we een kader om dit te bespreken en helpen we om niet in valkuilen te stappen.

In dit webinar: 

  • Schetsen we een verhelderend kader om de band met je bestuurder nog eens onder de loep te nemen.
  • Hoe kijkt bestuurder naar de samenwerking met de OR? 
  • Tips om de werkrelatie constructief te houden óf te maken 
webinar relatie tussen de OR en bestuurder

Eerdere webinars voor ondernemingsraden terugkijken?

We hebben al veel kennis gedeeld in webinars over thema’s die spelen in ondernemingsraden. Bekijk hieronder de webinars die we eerder presenteerden. Bekijk de webinars met een Chrome-browser voor het beste resultaat (kopieer de link).

webinars 2022 en 2023

webinars 2021

webinars 2020