Webinar: 7 belangrijke punten bij reorganisatie

24 september 2020

bereid je als OR voor bij een reorganisatie

Een reorganisatie is geen licht besluit genomen door de directie. Het is een complexe afweging waarin veel belangen meespelen. Maar soms is het onontkoombaar. Als OR is het van belang om tijdens een reorganisatie te weten welke rol je kunt pakken. In dit webinar gaan we in op de aandachtspunten voor de OR tijdens een reorganisatie.

Ook geeft Pieter Paul Verheggen, algemeen directeur van onderzoeksbureau Motivaction, zijn standpunten en tips over de rol van een OR tijdens een reorganisatie.

Terugkijken?

Wat is van belang voor een OR bij dit helaas zeer actuele thema? Wat komt op je af als OR bij een reorganisatie? Waar moet je aan denken? Wat verwachten collega’s en hoe kun je van waarde zijn? Waar heb je invloed op en wat moet je bewaken?

teamontwikkeling-trainingen-team

Een webinar over de rol van een OR bij een reorganisatie, inkrimping, sociaal plan en nog veel meer onderwerpen.  

Bekijk het webinar 7 belangrijke punten bij reorganisatie.

Bekijk hier de hand-out over het webinar.

we komen graag met je in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie OR kan betekenen? Plan nu een gratis afspraak in met een van de Loof trainers. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie OR en denken graag met je mee over een passende training. Na een gesprek met (een deel van) de OR maken we een vrijblijvend aanbod voor een maatwerk training voor jullie OR.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.