Webinar: ARBO en de OR

9 september 2021

een rol die verder gaat dan arbeidsomstandigheden

In dit webinar van Loof hebben we dit thema ‘ontleed’. Met aandacht voor de specifieke rol die de OR heeft. Eén standaardpakket bestaat niet. Dit webinar zal dan ook geen antwoord geven op de vraag wat van al deze onderwerpen aandacht verdient van jouw OR/commissie. Elke organisatie, elke afdeling, elke functie is anders. Dit eerder gepresenteerde webinar kan wél handvatten bieden om je rol als OR in ‘ARBO- en gezondheidsland’ te pakken.

terugkijken?

Je bent onderdeel van de ARBO- of VGWM-commissie en ontdekt dat het een veelomvattend thema is. Het gaat al lang niet meer alleen om veiligheid en risico’s. Er komt veel meer bij kijken met begrippen als RI&E, PAGO, preventiemedewerker, arbodienst en duurzame inzetbaarheid.

or-basistraining-medezeggenschap

Over de OR en ARBO valt een hoop te vertellen, met soms een stoffig imago. In dit webinar namen Karlijn en Jeff de deelnemers mee in de klassieke ARBO vorm maar nog veel meer keken ze naar de hedendaagse variant ‘gezond werken’. Met nieuwe inzichten in thema’s zoals vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Bekijk het webinar over ARBO en de OR.

Bekijk hier de hand-out over het webinar.

we komen graag met je in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie OR kan betekenen? Plan nu een gratis afspraak in met een van de Loof trainers. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie OR en denken graag met je mee over een passende training. Na een gesprek met (een deel van) de OR maken we een vrijblijvend aanbod voor een maatwerk training voor jullie OR.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.