Webinar: inzicht in invloed

14 januari 2021

vergroot je invloed als OR met kennis van beïnvloedingsstijlen


De invloed van de ondernemingsraad is deels wettelijk vastgelegd. Denk bijvoorbeeld aan het advies- en instemmingsrecht. Maar naast deze formele invloed, is er nog een belangrijk element waarmee je invloed kunt uitoefenen: jouw communicatie en gedrag. In het webinar krijg je inzicht in hoe je je invloed kunt vergroten. Je maakt kennis met vier beïnvloedingsstijlen die je kunnen helpen om meer invloed uit te oefenen. Hoe ziet zo’n stijl eruit en hoe zet je die effectief in om je invloed te vergroten?

Terugkijken?

Ben je als lid van de OR en benieuwd naar hoe kennis van beïnvloedingsstijlen je kan helpen invloed uit te oefenen, kijk dan het webinar terug. We geven je bijvoorbeeld antwoorden op de volgende vragen:

  • Hoe kun je jouw invloed vergroten?
  • Hoe zorg je ervoor dat het standpunt van de OR echt serieus wordt genomen?
  • Hoe krijg je de ander enthousiast voor jouw ideeën? 
or-aantrekkelijke-medezeggenschap-geef-elkaar-de-hand

In dit webinar maak je kennis met verschillende stijlen van beïnvloeden. Het leren toepassen van deze stijlen, zal je invloed als OR-lid vergroten. 

Bekijk het webinar inzicht in invloed.

Bekijk hier de hand-out over het webinar.

we komen graag met je in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie OR kan betekenen? Plan nu een gratis afspraak in met een van de Loof trainers. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie OR en denken graag met je mee over een passende training. Na een gesprek met (een deel van) de OR maken we een vrijblijvend aanbod voor een maatwerk training voor jullie OR.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.