Webinar: wat betekent het komende pensioenakkoord voor de OR?

18 maart 2021

een webinar in samenwerking met Robert Vrasdonk van het Nederlands Pensioen Instituut

De kranten staan vol over het (komende) pensioenakkoord. De verwachte wijzigingen betekenen dat de OR in actie zal moeten komen wanneer het pensioenakkoord in werking zal treden. In samenwerking met Robert Vrasdonk van het Nederlands Pensioen Instituut presenteert Loof een kort webinar over deze lastige materie. Er gaat veel veranderen. Elke pensioenregeling zal aangepast moeten worden. En dat kan niet zonder instemming van de OR.

Terugkijken?

Ben je als lid van de OR benieuwd naar onderstaande punten dan is het webinar terugkijken zeker van nut.

  • hoe staat het met het pensioenakkoord?
  • wat gaat er veranderen?
  • rol ondernemingsraad
  • waar moet je op letten?
Loof online samenwerken

Hoe gaat het nieuwe pensioenstelsel eruitzien? Zijn er overgangsregelingen? En in welk tijdsbestek zal het afgerond moeten zijn? Wat komt er op de OR af? Antwoorden op deze vragen zie je terug in het webinar.

Bekijk het webinar wat betekent het komende pensioenakkoord voor de OR?

Bekijk hier de hand-out over het webinar.

we komen graag met je in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie OR kan betekenen? Plan nu een gratis afspraak in met een van de Loof trainers. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie OR en denken graag met je mee over een passende training. Na een gesprek met (een deel van) de OR maken we een vrijblijvend aanbod voor een maatwerk training voor jullie OR.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.