Ben jij een creatieve trainer medezeggenschap?
Dan heten we je graag welkom bij Loof

Werken bij Loof

Creatieve trainers medezeggenschap gezocht

We zoeken trainers/adviseurs die ervaring hebben in het vak en die affiniteit hebben met medezeggenschap en/of teamcoaching. Trainers die samen met opdrachtgevers trajecten kunnen ontwikkelen en uitvoeren.

Wildcard voor overstappers

Ook overstappers die nu werkzaam zijn in andere functies -we denken bijvoorbeeld aan teamleiders of HR-functionarissen- bieden we een wildcard om een sollicitatie te wagen.

Uitdagen om te groeien

We beoordelen kandidaten op hun vermogen groepen te kunnen boeien; mensen uit te kunnen dagen om nieuwe zaken te leren. Creativiteit, flexibiliteit en een commerciële mindset zijn belangrijk om succesvol en prettig te kunnen werken als trainer.

Het trainersvak biedt professionele autonomie, maar vraagt ook om HBO+ werk- en denkniveau en -heel praktisch- flexibiliteit in piekperiodes. Als trainer medezeggenschap verzorg je trainingen voor allerlei organisaties in Nederland waarbij je een eigen groep klanten opbouwt en onderhoudt. Met je collega’s wissel je kennis uit en ontwikkel je projectmatig bijvoorbeeld nieuwe trainingsmodules en e-learningmodules. Loof organiseert opleidingsdagen, intervisie en biedt nieuwe trainers een maatwerk opleidingsprogramma. Deze functie staat open voor 28-36 uur.

Aantrekkelijke medezeggenschap

Wij geloven in medezeggenschap, die fris en uitdagend is. Wij helpen ondernemingsraden aantrekkelijk te zijn. Aantrekkelijk voor collega’s, bijvoorbeeld doordat tijdelijk meedenken in projecten mogelijk is. Aantrekkelijk voor bestuurders, omdat zelfbewust optreden hen uitdaagt en besluiten beter maakt. Wij zoeken ervaren trainers die onze klanten willen helpen op de weg naar aantrekkelijke medezeggenschap. Onze trainingen zijn enerzijds gericht op medezeggenschapsthema’s, anderzijds op samenwerking en teamontwikkeling.

Over Loof

Ben je op zoek naar een vaste baan als trainer? Ben je toe aan inspirerende collega’s? Wil je werken in een professionele organisatie die interessante klanten bedient? Dan zijn we op zoek naar jou. Loof is een trainingsbureau dat hecht aan persoonlijk contact en creativiteit. Ontwikkelen en leren zit in ons DNA.
Je maakt onderdeel uit van een vaste groep trainers, die autonoom werken en toch ook veel samenwerken tijdens projecten en interne bijscholingen. Ons kantoor is in Bergen, waar een enthousiast team sales en support samenwerkt met de trainers om onze klanten goed van dienst te zijn. Onze trainers werken door heel Nederland (met als zwaartepunt de Randstad).

Soort dienstverband: bepaalde tijd

Arbeidsvoorwaarden

  • budget voor professionele ontwikkeling
  • pensioen
  • reiskostenvergoeding
  • telefoonplan

Opleiding

  • HBO/WO

Uitgedaagd?

Neem contact met ons op bel 072-5891589 of stuur direct een CV en motivatie naar bureau@looftrainingen.nl.