Samenscholen met andere managers en professionals

Hoe ontwikkel jij jezelf als manager of professional? Hoe voed je jezelf met vernieuwende inzichten en kennis? Zorg je voor ervaring die je kan inbrengen in je eigen organisatie? Bij Loof bieden we open trainingen rondom specifieke thema’s. Thema’s die ons boeien en waarbij we onze inzichten en ervaringen willen delen. Wij creëren graag gelegenheidsteams rondom deze thema’s, om zo met gelijkgestemden uit andere organisaties samen te scholen. Samen kennis maken en van elkaar leren.

mee terugnemen

Dit samenscholen bieden wij op basis van individuele deelname. De themasessies zijn voor directieleden, managers, HR-professionals, koplopers en jobcrafters. Wij kiezen voor een paar selecte onderwerpen; thema’s die te maken hebben met mensen die wat willen veranderen in hun organisaties en thema’s waar we een uitgesproken visie op hebben. De themasessies laten je stilstaan én dagen uit om vooruit te komen met iets wat je mee terug kunt nemen naar het eigen team en de organisatie. Om dáár samen verder te leren, samen verder te scholen.

Nieuwsgierig? Kijk hieronder voor meer informatie. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 of bureau@looftrainingen.nl.

Loof training en advies, tools, foto Martin Dijkstra - onderdelen samenwerken