X
Informatie rondom
het coronavirus

sterke teams

Sterke teams zetten organisaties op voorsprong. Ze werken samen. Verspillen geen tijd en durven doelen voorop te zetten. Ze hebben oog voor samenwerking; gebruiken èn ontwikkelen de talenten van de teamleden. Ze durven nieuwe wegen te kiezen en verantwoordelijkheid te nemen.

Sterke teams zijn heerlijk om in te werken. En om mee te werken. Sterke teams ontstaan niet vanzelf. Maar je kunt wel bouwen aan een team dat groeit, een lerend team dat zelfbewuste stappen durft te maken.

Onze programma’s helpen om een sterk team te worden.

Onze visie

We werken vanuit het uitgangspunt dat elk team in principe twee doelen heeft: ‘zorgen voor het team zelf èn realiseren van waarde voor anderen‘. Binnen deze twee uitersten spelen allerlei zaken die een team kunnen frustreren of juist snelheid geven. Blaadjes van eenzelfde boom.

Loof sterke teams model

Wil je als team van waarde zijn, dan vergt dat wel inzicht in de rol die je vervult in je organisatie. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is het soms niet. Gedeelde doelen is ook zo’n blaadje dat in de lucht kan blijven hangen. Terwijl aan de andere kant ‘zorgen voor het team’ ook verbonden is met vertrouwen en accepteren van verschillen. Juist verschillen in een team maakt een team sterker.

Kijk hieronder voor meer van deze blaadjes en de focus voor leerdoelen van een team.

7 redenen om voor Loof te kiezen

  1. Meer dan 10 jaar ervaring met teamtrainingen
  2. Hoog opgeleide, ervaren trainers
  3. Specialist in breinleren; boeiende trainingen met duurzaam effect
  4. Breed scala van analyse instrumenten (MBTI, management drives, Disc, Belbin etc.
  5. Vertrouwd met maatwerk; groot genoeg voor brede projecten, klein genoeg voor maximale persoonlijke aandacht.
  6. Voorliefde voor toepassen van vernieuwende inzichten en methoden.
  7. Inzet van e-learning en online.

Online als professioneel alternatief

Loof heeft ruime ervaring met het trainen en begeleiden van teams in onze Loof Online Leeromgeving. Op creatieve wijze vertalen wij wensen in programma’s. Altijd met inzet van up to date technische ondersteuning en heldere instructies. Inclusief webinars, online spelvormen, polls en e-learning.

Nieuwsgierig? Tijd om samen een boom op te zetten over jullie teams? Bel of mail ons voor een afspraak: telefoon: 072-589 1 589, mail: bureau@looftrainingen.nl.