X
Informatie rondom
het coronavirus

Jacqueline Hovius

Bewust stilstaan bij de overgang van het arbeidzame leven naar de pensioenfase. Hoe doe je dat? Tijdens de Loof training Pensioen in zicht kijken deelnemers terug en vooruit. Op de betekenis van werk en naar veranderingen in de nieuwe levensfase.

Mijn uitdaging is ruimte geven aan ieders proces. Hoe ervaar je het afscheid van je werk? Hoe kijk je naar je nieuwe leven? Als trainer vervul ik een prikkelende en begeleidende rol. En zorg ik voor een harmonieuze uitwisseling binnen de groep. Met een vleugje humor. Persoonlijke aandacht en een veilige sfeer staan hierbij voorop.

Ik breng meer dan 40 jaar ervaring in communicatie, coaching en mediation mee als medewerker, trainer en zelfstandig ondernemer.

verbindende communicatie | systemisch werken | NLP/mindfulness

Klik op afbeelding

EenVandaag

Kijk hiernaast ook vast naar een tv-reportage over pensioen in zicht  van EenVandaag: Trainster Jacqueline Hovius met een groep op Texel.
Mocht u het filmpje niet direct in beeld zien, klik dan hier en schakel door naar de pagina van EenVandaag. (Het item begint na twee korte reclames.)
Uitzending van 4 april 2018

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl