barbara Blommestein

Loof training en advies Brabara Blommestein

‘Vanuit mijn achtergrond als docent en begeleider richt ik mij in de trainingen op het inspireren en stimuleren van teamleden.’


Binnen een OR zijn vaak verschillende kwaliteiten aanwezig. Als trainer stimuleer ik graag OR-leden om deze kwaliteiten te benoemen en in te zetten om als team op speelse wijze te groeien. Zo kun je, ook wanneer er grote uitdagingen zijn, als een sterke OR samenwerken, en doen waarvoor je er zit: vanuit gemeenschappelijke visie werken, communiceren met verschillende partijen en doelen verwezenlijken.

Vanuit mijn achtergrond als docent en begeleider richt ik mij in de trainingen op het inspireren en stimuleren van teamleden zodat ze zelf de verantwoordelijkheid nemen om hun unieke rol in te vullen. Ik vind het hierbij belangrijk dat iedereen aan het woord komt, waarbij ook tijd en aandacht word besteed aan de tegenstem, want deze is zeer belangrijk als het gaat over het gezamenlijk nemen van besluiten. Iedereen gehoord? Vragen gesteld? In gesprek gegaan met elkaar en samen doelen geformuleerd?  Als OR-leden mijn training verlaten met een duidelijk beeld van wie ze zijn en wat ze de komende tijd samen willen bereiken dan ben ik een blij mens.

Opgeleid als theatermaker aan de toneelschool en kleinkunstacademie, daarna o.a. gewerkt als performer, trainer van docenten en als docent Communicatie aan de Hogeschool Inholland.

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl