X
Informatie rondom
het coronavirus

Karlijn van der Meer

‘Vanuit mijn passie voor sport en leergierigheid ben ik graag letterlijk én figuurlijk in beweging.’


Ik heb van nature een dienstverlenende instelling en wil heel graag iets voor anderen betekenen. Ik kreeg van mijn leraar op de basisschool de bijnaam ‘groot-oog-oor’, omdat ik toen al zeer opmerkzaam was met mijn altijd openstaande ogen en oren. Openheid, aanmoediging en oprechte interesse zijn kenmerkende eigenschappen van mij als trainer. Hiermee creëer ik snel een open en vertrouwelijke sfeer in een groep. Leren mét en ván elkaar, dat is wat ik nastreef in mijn trainingen.

Mijn loopbaan ben ik gestart in Human Resources. Hierin heb ik uitgebreide ervaring opgedaan; van administratieve en adviesfuncties tot verschillende verander- en implementatieprojecten. Na in mijn werk en daarbuiten diverse trainingen gegeven te hebben, ben ik mij volledig gaan richten op het trainersvak.

Waarom nu in de wereld van medezeggenschap bij Loof? Omdat hier een aantal voor mij belangrijke waarden terugkomen: betrokkenheid, gelijkwaardigheid, samenwerking en groei van mens en organisatie.

Loof laat je zien dat online trainen net zo leuk en uitdagend is als voor de coronacrisis.
Een organisatie ontwikkelt zich als een team zich ontwikkelt. Loof helpt je bij het bouwen aan een sterk team dat je organisatie op voorsprong zet.
Trainers Loof Medezeggenschap Team
Klik op de afbeelding om meer video’s te zien.

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl