X
Informatie rondom
het coronavirus

Caloe van Dijk

‘Ik geloof dat iedereen en ieder team kan leren van zichzelf en van elkaar.’


Loof staat bij mij voor groei! Ik geloof dat iedereen en ieder team kan leren van zichzelf en van elkaar. Door scherpe vragen te stellen komen we er samen achter waar de groeipotentie van je OR, team of de organisatie zit. Tijdens gesprekken geef ik graag de ruimte aan het onbesprokene, aan gekke ideeën en kritische gedachten. Want juist daarin zit zoveel groeikracht verborgen.

Tijdens het trainen gebruik ik de kracht van rust, beweging en natuur omdat ik weet dat deze elementen noodzakelijk zijn om gezond, gelukkig en met perspectief en voldoening bezig te zijn.

In het ‘reguliere’ onderwijs ben ik opgeleid als toegepast psycholoog met als specialisatie coaching en counseling. Maar leerervaringen in de praktijk hebben de meeste waarde aan mij als trainer toegevoegd. Door ervaring in verschillende werksituaties kan ik mij flexibel bewegen in uiteenlopende situaties. Mijn ervaring als wandelgids en kliminstructeur gebruik ik om trainingen speels in beweging te houden en van de nodige zuurstof te voorzien.

Opleiding:
Toegepaste psychologie (Bachelor of Science) NTI
Buitensportinstructeur Hanzehogeschool Groningen

Tevens werkzaam o.a. als:
– freelance trainer en coach Splinkjeleven
– expert coach Stichting LeerKRACHT

medezeggenschap / team / spelend leren / bewegen & rust

Loof laat je zien dat online trainen net zo leuk en uitdagend is als voor de coronacrisis.
Een organisatie ontwikkelt zich als een team zich ontwikkelt. Loof helpt je bij het bouwen aan een sterk team dat je organisatie op voorsprong zet.
Trainers Loof Medezeggenschap Team
Klik op de afbeelding om meer video’s te zien.

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl