talja zeegers

Bij Loof training en advies houd ik mij bezig met relatiemanagement en sales. Ik ben het 1e aanspreekpunt in de organisatie voor nieuwe en bestaande relaties. En ik informeer en adviseer graag over de mogelijkheden op het gebied van medezeggenschap, pensioen in zicht en leren & ontwikkelen. Ook sta ik op evenementen en beurzen waar ik met veel enthousiasme Loof training en advies vertegenwoordig. Of ik kom samen met een van onze trainers langs om meer te vertellen over onze missie: uitdagen tot bloei te komen! Ik krijg energie en word blij van een goed, open en eerlijk gesprek.

Ervaring: opgeleid als marketing, sales en management assistent. Veel ervaring in relatiemanagement en sales, gespecialiseerd in advies over medezeggenschap.

Eerder werkzaam bij blooming hotel (sales en reserveringen), Manpower (service representative), Rodi Media (media adviseur) en C&A (inkoopassistent).

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl