teamcoach voor sterke teams gezocht 

Heb jij interesse in de ontwikkeling van mensen in team- en organisatieverband? Krijg je energie van groepsgesprekken waarin onderzoeken en reflecteren op de onderlinge samenwerking centraal staat. Om zo bloot te leggen en bespreekbaar te maken wat er speelt binnen een team of tussen teams? Lijkt het je boeiend om met een diversiteit aan teams en organisaties te werken en een eigen klantenkring op te bouwen? Voortdurend oog houdend voor jouw eigen ontwikkeling? Dan kan deze functie bij Loof een mooie volgende stap zijn. Teamcoach. Wij willen jou graag ontmoeten. 

Over Loof

Loof is een middelgroot coaching, training en adviesbureau. Gespecialiseerd in teamontwikkeling, medezeggenschap en pensioen in zicht. We werken met een vaste groep trainers en teamcoaches, waarvan een deel als associate aan ons bureau verbonden is. De opdrachten die wij uitvoeren worden ondersteund vanuit onze kantoorboerderij, midden in het bos, dicht bij het centrum van Bergen NH. Loof is voortgekomen uit de Volkshogeschool Bergen, opgericht in 1946. Uitdagen om te groeien zit in ons DNA. Wij hebben ons ontwikkeld tot een geregistreerd en gecertificeerd bureau (o.a. ISO, NRTO en CRBKO) met hoogopgeleide, ervaren adviseurs, trainers en teamcoaches.  

Loof team

over Loof voor Sterke Teams 

Loof maakt op dit moment een groei door op het gebied van teamontwikkeling. Wij geloven in de kracht van collectieven en zien de ontwikkeling van individu, team en organisatie als complementair aan elkaar. Een team is voor ons veel meer dan alleen een organisatorische eenheid. Mensen vormen elkaar continu in hun onderlinge contact. Wij zien teams als dé ontwikkelplek waarbinnen mensen hun verschillen leren verbinden om samen het verschil te maken. Het belangrijkste doel is het bereiken van gedragsveranderingen die leiden tot het ontstaan van een gewenste cultuur van samenwerken. Loof begeleidt de ontwikkeling van sterke teams waarin mensen graag willen werken en die binnen hun organisaties worden gewaardeerd. We doen dit door vanaf het eerste moment samen met teams een ontwikkelpad te ontwerpen, met volop ruimte voor alternatieve routes die zich in het moment van begeleiding aandienen. De routes naar een sterk team kunnen bestaan uit een serie teamcoaching gesprekken, maar ook uit een combinatie van teambuilding, training en (team)coaching in de praktijk. 

Wie zoeken wij

Een ervaren teamcoach/professional met minimaal HBO-werk en denkniveau en: 

 • je hebt aantoonbare ervaring in het begeleiden van groepen en/of teams  
 • je krijgt er energie van om team- en organisatie brede vraagstukken te vertalen naar passende ontwikkeltrajecten 
 • je houdt ervan om met een diversiteit aan persoonlijkheden, groepen, specialismen en organisaties door heel Nederland te werken 
 • je bent je bewust van jouw dienende rol en laat het werken over aan het team 
 • je durft te doen wat nodig is en weet daarbij wat het betekent om jouw eigen oordeel uit te stellen en de expert in jezelf ‘thuis te laten’ 
 • je kan goed zelfstandig werken en je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Tegelijkertijd weet je wat voor een teamspeler je bent en voel je de behoefte om met collega’s de kwaliteit van ons werk te blijven versterken. 
 • je vindt het leuk om te helpen met het verder uitbouwen van Loof voor Sterke Teams 
 • je bezit de commerciële vaardigheid om relaties te onderhouden 
 • bij voorkeur een of meer afgeronde (team)coach opleidingen 

Praktische punten:

 • je bent flexibel inzetbaar in piekperiodes (maart-juni en september-november) 
 • je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar 
 • je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 
 • je bent mobiel, in het bezit van een auto, thuiswerkplek en bereid om je werk op verschillende locaties uit te voeren 

Wat wij bieden

 • afhankelijk van kennis en ervaring een marktconform salaris (o.b.v. 36-urige werkweek) 
 • persoonlijk ontwikkelbudget 
 • deelname in pensioenregeling 
 • reiskostenvergoeding 
 • samenwerking met fijne collega’s in een team van pioniers 

Werken bij Loof betekent werken bij een organisatie waar leren en ontwikkelen in het DNA zit. De medewerkers van Loof zijn steeds in beweging, volgen nieuwe opleidingen en trainingen, doen mee aan intervisie en delen met elkaar volop nieuwe inzichten, ervaringen en kennis. 

Nieuwsgierig?

Dan maken wij graag kennis. Stuur ons je CV en motivatie toe aan sterketeams@looftrainingen.nl. Mocht je meer willen weten, stuur dan een mail naar eerdergenoemd adres. Dan wordt er contact met je opgenomen.