teamtraining

Op zoek naar een passende teamtraining?

teamtraining met teamontwikkeltools als DISC, Belbin, MBTI, ACT en meer

Teamtraining

Loof begeleidt de ontwikkeling van Sterke Teams waarin mensen graag willen werken en die binnen hun organisaties worden gewaardeerd. Teamtrainingen helpen teams om hun doelen makkelijker te realiseren, door de benodigde expertise en vaardigheden in het team te vergroten.

In een teamtraining gaan de teamleden leren over samenwerking; wat is er bijvoorbeeld nodig om samen meer resultaat te bereiken dan de som der delen? Hoe werk je in een team zo samen dat alle leden zich waardevol voelen? Wat vraagt dit van een individueel teamlid? Kennis delen en vaardigheden ontwikkelen staan centraal tijdens een teamtraining van Loof.

Naast diverse thema’s die we tijdens een teamtraining aandacht kunnen geven hebben wij verschillende teamontwikkeltools in huis om de ontwikkeling van het team te faciliteren. Hieronder vind je meer informatie over welke instrumenten wij tijdens een teamtraining kunnen inzetten.

Teamontwikkeltools

afspraak maken voor een teamsessie?

Afspraak maken voor een teamtraining? Bel ons dan op 072-589 1 589 of mail ons op sterketeams@looftrainingen.nl of liever eerst nog even sparren met een trainer?