X
Informatie rondom
het coronavirus

contact met Loof

Het kantoor van Loof training en advies is gevestigd in Bergen NH.
Eeuwigelaan 3, 1861 CL | Postbus 1, 1860 AA | 072 589 1 589 | contactformulier | bureau@looftrainingen.nl

Brochure sterke teams

Bij Loof is bouwen aan een sterk team altijd maatwerk. Elk team is uniek. Daarom kunnen (en willen) we niet kiezen voor standaardoplossingen. Als ervaren trainingsbureau hebben we veel bagage om zaken te herkennen en te zorgen voor een passende training. Uitdagendvernieuwend en persoonlijk. Dat is dan wel weer standaard bij Loof.

Boompje opzetten met een van onze trainers?

Vrijblijvend sparren met een trainer? Plan hier een afspraak in. Of bel met ons bureau 072-5891589.

Thijs
Paffen

teamcoach

“Teams zijn geen vanzelfsprekendheid. Ze verdienen aandacht om te kunnen groeien. Als teamcoach daag ik groepen graag uit om kritisch naar zichzelf te kijken. Om met elkaar op zoek te gaan naar een betere balans tussen productief zijn en prettig samenwerken. Ik zie het als mijn uitdaging om het geloof in ontwikkelbaarheid bij teamleden aan te wakkeren. Zodat ze vanuit een ander perspectief op zichzelf, elkaar en hun omgeving in actie komen. Afgelopen jaren heb ik met veel plezier diverse teams bij hun verander-vraagstukken begeleid. Als chef d’équipe bouw ik bovendien voortdurend met de Loof trainers en coaches aan ons eigen team.”

Sylvia
Jansen

teamcoach

“Een combinatie van een doortastende persoonlijke benadering en een ontspannen zakelijk aanpak zijn kenmerkend voor mijn manier van werken. Mijn passie ligt in het begeleiden van teams in verandering. Teams willen goed werk afleveren en bijdragen aan een goed resultaat. Dat kan door de kwaliteiten van de mensen in het team optimaal te gebruiken. Speerpunten in mijn manier van werken zijn plezier, eerlijkheid en het benutten en ontwikkelen van de talenten.”

Mark
Zwijnenburg

teamcoach

“Ik ben gevormd in allerlei rollen als teammanager. In het verleden heb ik mogen bouwen aan teams in allerlei organisaties en functies. Van directeur strategie bij een uitgeefconcern tot pionier bij een startup. Vanuit deze praktijkervaring ben ik nu actief als trainer en adviseur voor teams. Altijd op zoek naar verrassende invalshoeken, maar vooral gericht op trainingen die resultaat opleveren. Zonder onnodige ingewikkeldheid en met het doel van mens, team en organisatie voor ogen. Ik geloof in dienend leiderschap; bij Loof noemen we mijn rol als directeur dan ook ‘chef de mission’.”