X
Informatie rondom
het coronavirus

waarom kiezen voor Loof?

7 redenen om voor loof te kiezen

  1. Meer dan 10 jaar ervaring met teamtrainingen.
  2. Hoog opgeleide, ervaren trainers.
  3. Specialist in breinleren; boeiende trainingen met duurzaam effect
  4. Breed scala van analyse instrumenten (MBTI, management drives, Disc, Belbin etc.).
  5. Vertrouwd met maatwerk; groot genoeg voor brede projecten, klein genoeg voor maximale persoonlijke aandacht.
  6. Voorliefde voor toepassen van vernieuwende inzichten en methoden.
  7. Ruime ervaring met online trainen als alternatief voor op locatie trainen.

Het geven van trainingen, coaching en advies is een ambacht. Hierbij maken we graag gebruik van de nieuwste innovaties en vernieuwingen. Bijvoorbeeld door effectief online te trainen; maar ook door toepassing van nieuwe werkvormen en instrumenten.

over Loof

Volkshogeschool Bergen, foto Cas Oorthuijs

Onze wortels liggen in de Volkshogeschool Bergen. Uitdagen om te groeien zit in ons DNA. Of het nu gaat om nieuwe wegen verkennen bij pensioen in zicht, vernieuwing van medezeggenschap, balans versterken in teams, ons hart gaat sneller kloppen als we mensen en organisatie kunnen helpen te groeien.

Wij faciliteren dit proces. Door je uit te dagen, je even op het verkeerde been te zetten en altijd op zoek te gaan naar de concrete eerste stap die je kan zetten om verandering in gang te brengen. We geloven in het creëren van een setting waarin mensen zich uitgenodigd voelen te leren en zich te ontwikkelen. Beter te worden in wat ze doen, te gaan staan voor waar ze in geloven en daarmee hun leven en de organisaties waar ze werken mooier te maken.

Vergroot je invloed als or-lid

23 november 2020 – Als or-lid wil je dat er serieus gekeken wordt naar jullie adviezen en initiatieven. Maar wat kun je doen wanneer je merkt dat dit niet lukt? Lees hoe je op een constructieve manier je invloed kunt vergroten.

Lees verder
Thuiswerken; zo houd je het leuk en vol

12 november 2020 – Sinds maart is de oproep van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te werken. Maar als je niet oppast staat een dag thuiswerken gelijk aan een dag zittend achter een beeldscherm doorbrengen. En dat doet iets met ons brein. Lees hier hoe je je brein frist houdt.

Lees verder
verminder weerstand bij besluitvorming

26 oktober 2020 – Zodra we verbeteringen willen doorvoeren stuiten we vaak op weerstand. Dit kun je verminderen door het gebruik van Deep Democracy. In dit blog vier stappen uitgelegd die weerstand verminderen bij besluitvorming.

Lees verder