X
Informatie rondom
het coronavirus

Aantrekkelijk zijn

Met frisse ideeën en genoeg massa organiseer je verandering. Soms zit er in organisaties teveel medezeggenschap bij te weinig mensen. Het wordt voor mensen buiten de OR daardoor onaantrekkelijk om deel te nemen.

Stel je eens voor dat de OR een groep is waar je bij wilt horen. Waarin je je visie en ideeën kunt inbrengen en mee kunt werken aan uitdagende projecten. Interessant voor de organisatie en voor je eigen ontwikkeling. Dat vraagt om een frisse blik op de huidige OR. Is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdelijk een bijdrage te leveren, of via een panel mee te denken? Heeft jullie OR een gezonde doorstroom? Kortom, hoe aantrekkelijk is jullie OR?

We werken bij aantrekkelijk zijn met de volgende modules:

  • OR design: organiseer en structureer de medezeggenschap op een manier die past bij de organisatie.
  • Innovatie in medezeggenschap: kennis opdoen over mogelijkheden tot vernieuwing en veranderprocessen en geïnspireerd raken door voorbeelden uit de praktijk.
  • Nieuw bloed: soms is het tijd dat de OR van samenstelling wisselt. Met een wervelende verkiezingscampagne zorg je voor nieuw bloed en frisse ideeën.
  • Marketing van de medezeggenschap: maak medezeggenschap weer populair. Trek meer publiek en waardering. Wordt een klantgerichte OR.

Loof begeleidt OR-teams in hun doel om van waarde te zijn voor de organisatie en collega’s. Bij het leren maken we graag gebruik van verschillende vormen en meerdere momenten van leren. Denk aan een combinatie van gezamenlijke trainingssessies en coaching in de eigen praktijk, gecombineerd met e-learning. Dit omdat elke leervraag een andere aanpak en volgorde vereist. De hierboven genoemde modules zijn voorbeelden van thema’s die tijdens een maatwerk training aan bod kunnen komen.

Nieuwsgierig naar onze brochure? Vraag deze hier aan.

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Of bel/mail ons voor meer informatie of een kennismakingsafspraak: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

Loof training en advies, foto Harry Cock