X
Informatie rondom
het coronavirus

kunst van geluk

blooming hotel | Huize Koningsbosch

De pensioentraining ‘de kunst van geluk’ wordt niet toevallig op deze twee locaties gegeven; het is nauwelijks te beschrijven het gaat hier meer om het ervaren. Zodra het weer het toelaat kunnen de opdrachten en oefeningen buiten worden gedaan. De mooie omgeving van Bergen en Castricum en de heerlijke sfeer in de hotels dragen bij aan de training. Zo neemt u de kunst van geluk mee de nieuwe levensfase in.

Het blooming hotel, gelegen in de heerlijkheid Bergen, staat aan de rand van het unieke beschermde duingebied tussen Bergen en Schoorl. U loopt er vanuit het hotel direct in. U trekt erop uit en bezoekt o.a. Park Meerwijk, waar u bijzondere architectonische hoogstandjes van de Amsterdamse school kunt bewonderen. Het centrum met de vele winkeltjes heeft ook aantrekkingskracht.

In Castricum, eveneens nabij de duinen en ca. 3,5 km van het strand, verblijft u in het authentieke hotel Huize Koningsbosch. Dit is een warm ingerichte accommodatie waar iedere kamer een unieke exclusieve inrichting heeft. U gaat samen met een gids de prachtige omgeving verkennen. In de omgeving is het bezoekerscentrum De Hoep met een permanente expositie over het zuiveren van water vanuit de NH-duinen. Ook de Abdij van Egmond is een interessante plek.

Inschrijven

28 - 30 april 2021
Castricum, Huize Koningsbosch
Geen plekken beschikbaar
23 - 25 augustus 2021
Castricum, Huize Koningsbosch
Inschrijven
13 - 15 september 2021
Bergen, blooming hotel
Inschrijven

Meer weten?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 570 | piz@looftrainingen.nl