de kunst van geluk

blooming hotel

De pensioentraining ‘de kunst van geluk’, de sfeer is nauwelijks te beschrijven, die moet je zelf ervaren. Zodra het weer het toelaat, doen we de opdrachten en oefeningen buiten. De mooie omgeving van Bergen en de heerlijke sfeer in het hotel draagt bij aan de training. Zo neemt u de kunst van geluk mee de nieuwe levensfase in.

Tijdens elke training maken we een wandeling met een gids en is er op een andere dag de gelegenheid om al wandelend de omgeving te verkennen. Alleen of met elkaar, net wat u wilt.

blooming hotel, gelegen in de heerlijkheid Bergen, staat aan de rand van het unieke beschermde duingebied tussen Bergen en Schoorl. U loopt er vanuit het hotel direct in. U trekt erop uit en bezoekt o.a. Park Meerwijk, waar u bijzondere architectonische hoogstandjes van de Amsterdamse school kunt bewonderen. Het centrum met de vele winkeltjes heeft ook aantrekkingskracht.

Inschrijven

28 - 30 augustus 2024
Bergen, blooming hotel
Inschrijven

Meer weten?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 570 | piz@looftrainingen.nl