X
Informatie
STAP-budget

kunst van geluk

blooming hotel | Huize Koningsbosch

De pensioentraining ‘de kunst van geluk’ wordt niet toevallig op deze twee locaties gegeven; de sfeer is nauwelijks te beschrijven, die moet je zelf ervaren. Zodra het weer het toelaat, doen we de opdrachten en oefeningen buiten. De mooie omgeving van Bergen en Castricum en de heerlijke sfeer in de hotels dragen bij aan de training. Zo neemt u de kunst van geluk mee de nieuwe levensfase in.

Tijdens elke training maken we een wandeling met een gids en is er op een andere dag de gelegenheid om al wandelend de omgeving te verkennen. Alleen of met elkaar, net wat u wilt.

Het blooming hotel, gelegen in de heerlijkheid Bergen, staat aan de rand van het unieke beschermde duingebied tussen Bergen en Schoorl. U loopt er vanuit het hotel direct in. U trekt erop uit en bezoekt o.a. Park Meerwijk, waar u bijzondere architectonische hoogstandjes van de Amsterdamse school kunt bewonderen. Het centrum met de vele winkeltjes heeft ook aantrekkingskracht.

In Castricum, eveneens nabij de duinen en ca. 3,5 km van het strand, verblijft u in het authentieke hotel Huize Koningsbosch. Dit is een warm ingerichte accommodatie waar iedere kamer een unieke exclusieve inrichting heeft. U gaat samen met een gids de prachtige omgeving verkennen. In de omgeving is het bezoekerscentrum De Hoep met een permanente expositie over het zuiveren van water vanuit de NH-duinen. Ook de Abdij van Egmond is een interessante plek.

Inschrijven

22 - 24 augustus 2022
Castricum, Huize Koningsbosch
Geen plekken beschikbaar
31 augustus 2022 - 2 september 2022
Bergen, blooming hotel
Geen plekken beschikbaar
28 - 30 september 2022
Bergen, blooming hotel
Geen plekken beschikbaar

Meer weten?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 570 | piz@looftrainingen.nl