X
Informatie rondom
het coronavirus

Inzet oudere werknemers

Deze training richt zich op oudere medewerkers waarbij het werk in de loop der jaren roestig is geworden. Medewerkers die onbewust misschien wel meer afgehaakt zijn dan ze voor zichzelf en anderen willen toegeven. Waarbij de vaste tredmolen die werk kan zijn, minder uitdaging en vernieuwing opleverde dan gewenst kan zijn. Wat betekent dit voor de duurzame inzetbaarheid?

Een training waarbij medewerkers vanuit hun eigen ervaring aan de gang gaan met hun ontwikkeling. Bewust uit het patroon stappen om te ondervinden hoe je je in jouw loopbaan beweegt. Mogelijk verrijkt met een helikopterblik op leven en werk: van welke generatie ben jij? En maakt dat wat uit? Hoe leer je van jezelf en anderen? Wat betekent dit voor je, en voor wat je in het vervolg van je werkende leven gaat doen? We bieden een slimme break-out die helpt om succesvol door te gaan. Nieuwe tactiek, nieuwe energie.

voor wie
Medewerkers en of leidinggevenden die al wat gevorderd zijn in hun werkzame leven. Enig eelt op de werkziel past bij ons programma.

tijdsduur
Bijvoorbeeld tweemaal een middag of ochtend.

resultaat
Na deze training heeft de medewerker, het team of de afdeling:

  • een stap gemaakt in een andere houding en mindset werk van belang is
  • inzicht in mogelijkheden en eigen ‘speelveld’
  • zodat regie teruggenomen kan worden in ontwikkeling en je werk

maatwerk
Dit soort programma’s worden bij uitstek ontwikkeld op de behoeften van een gemeente, zorginstelling of organisatie. Dit geldt natuurlijk ook voor de tijdsinvestering en leerdoelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

Nieuwsgierig wat Loof voor de ontwikkeling van jullie team, afdeling of organisatie kan betekenen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We maken graag een afspraak met een van onze trainers/adviseurs.

072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl