X
Informatie rondom
het coronavirus

Leidinggeven en leiderschap

Elk team heeft leiding nodig om goed te kunnen functioneren. Soms lijkt het echter alsof degene die de leiding heeft alles moet doen, met als gevolg dat de rest van het team niets meer doet. Om echt productief te zijn als team moet iedereen zich evenveel inzetten. Er moet dus goed leiding gegeven worden, maar de leiding moet ook goed ondersteund worden. Iedereen kan bijdragen aan goed leiderschap!

Er wordt tijdens deze training aandacht bestaat aan groepsontwikkeling en de rol van goed leiderschap daarin. Zo krijg je meer inzicht in de ontwikkeling van het eigen team en wat alle teamleden daaraan kunnen bijdragen. Op basis daarvan worden de taken helder verdeeld binnen het team. Vervolgens wordt er geoefend met taken waarbij goed leiderschap van belang is. Er worden in de oefeningen verschillende vormen van leiderschap belicht. Iedereen ontdekt wat zijn eigen stijl is en wat de bijdragen van andere teamleden daaraan zijn.

voor wie
Mensen die leiding geven aan team en hele teams die gezamenlijk willen bijdragen aan goed leiderschap.

tijdsduur
1 dag training

resultaat

  • inzicht in groepsontwikkeling
  • kennis over leiderschap
  • inzicht in eigen stijl van leiding geven of ondersteunen van leiderschap
  • duidelijke taakverdeling in het team
  • vergroten van vaardigheden om leiding te geven

maatwerk
De inhoud wordt in overleg toegespitst op jullie organisatie of team. Dit geldt natuurlijk ook voor de tijdsinvestering en leerdoelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

Nieuwsgierig wat Loof voor de ontwikkeling van jullie team, afdeling of organisatie kan betekenen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We maken graag een afspraak met een van onze trainers/adviseurs.

072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl