Management drives; wat drijft het team?

Inzicht in je eigen en elkaars drijfveren levert een team veel op: kennis over elkaar en het functioneren van het team en mogelijkheden om op een krachtige en gestructureerde manier, samen te komen tot het bereiken van doelen.

Management Drives is een methode die teamleden, teams én organisaties heel snel laat inzien dat personen én organisaties bepaalde leidende denkpatronen en gewoontes hebben. Deze denkpatronen worden (middels een vragenlijst) gemeten in de vorm van drijfveren. Drijfveren bepalen in hoge mate hoe een individu, team of organisatie functioneert. Datgene wat iemand drijft voorspelt zijn gedrag. Het bepaalt zijn motivatie om dingen wel of niet te doen. Het geeft aan waar iemand energie van krijgt en waar iemand ‘op leeg loopt’. Management Drives geeft op een gedegen en opbouwende manier inzicht in de krachten en ook in de minder sterke kanten van mensen.

voor wie
Deze training is geschikt voor teams die op zoek zijn naar het vergroten van de onderlinge betrokkenheid, die teamleden willen inzetten dáár waar ze krachtig zijn, voor duurzame teamontwikkeling en voor een tastbaar en concreet werkresultaat.

tijdsduur
een dag training (2 dagdelen) en ter voorbereiding op de training vullen de deelnemers de vragenlijst in

resultaat

  • inzicht in de drijfveren van de teamleden en het team
  • kennis over wat je motiveert en waar je energie van krijgt
  • concreet gebruik maken van ieders kwaliteiten en mogelijkheden in het team functioneren

maatwerk
De inhoud wordt in overleg toegespitst op jullie organisatie of team. Dit geldt natuurlijk ook voor de tijdsinvestering en leerdoelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl

Nieuwsgierig wat Loof voor de ontwikkeling van  teams kan betekenen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We maken graag een afspraak met een van onze trainers/adviseurs.

072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl

teamontwikkeling-trainer-geeft-uitleg