Visie en missie OR bepalen

– trainingen gericht op visie en missie OR bepalen-

Positie kiezen gaat hand in hand met weten wat je wilt, missie en visie OR bepalen. Zowel voor collega’s als voor de organisatie als geheel. Wat schreeuwt er bij jullie om aandacht? Hoe kan de OR daar een actieve rol in spelen?

Proactief in gesprek

Het hebben van een eigen visie op belangrijke vraagstukken van de organisatie is essentieel voor de OR. Als die visie wordt vertaald naar concrete doelstellingen komt er energie vrij om proactief het gesprek aan te gaan.

Voorbeelden visie en missie bepalen

We werken bij Loof o.a. met de volgende modules. Modules die we toesnijden op jullie OR en organisatie:

  • Missie en visie als startpunt: wat zijn jullie ambities vanuit de OR voor de organisatie?
  • Begin met het einde voor ogen: welke doelen stellen jullie jezelf als OR?
  • Geschiedenis schrijven: vanuit het verleden en heden van de organisatie, samen onderzoeken waar je meer van wilt voor de toekomst.

Loof begeleidt OR-teams in hun doel om van waarde te zijn voor de organisatie en collega’s. Bij het leren maken we graag gebruik van verschillende vormen en meerdere momenten van leren. Denk aan een combinatie van gezamenlijke trainingssessies en coaching in de eigen praktijk, gecombineerd met e-learning. Dit omdat elke leervraag een andere aanpak en volgorde vereist. De hierboven genoemde modules zijn voorbeelden van thema’s die tijdens een maatwerk training aan bod kunnen komen.

Visie en missie OR bepalen; ook online

De praktijk leert dat bijna alle team- en medezeggenschapstrainingen online en in hybride vorm plaats kunnen vinden. Onze ervaringen en die van onze opdrachtgevers en deelnemers zijn zeer positief; de mogelijkheden om zo te leren zijn gevarieerd. We overleggen graag met elkaar over de mogelijkheden. Bel gerust voor een afspraak 072-589 1 589 of mail bureau@looftrainingen.nl. Zie ook  online trainen en onze keuzehulp.

voorbeelden maatwerk | individuele trainingen | adviesrecht

ook interessant:

Nieuwsgierig naar onze brochure? Vraag deze hier aan.

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. Of bel/mail ons voor meer informatie of een kennismakingsafspraak: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

sidebar maatwerk trainingen

 

Nieuwsgierig naar ons aanbod voor individuele OR-leden? Kijk naar ons aanbod in open inschrijving.

Wat past bij de opleidingswensen van jullie OR? Blader door onze voorbeelden van maatwerk trainingen.