X
Informatie rondom
het coronavirus

Omgaan met veranderingen

Deze training draait om het proces van verandering. Mensen komen in hun kracht en organisaties kunnen floreren, wanneer ze lenig zijn in veranderen. Niet alleen organisaties, ook mensen doorlopen fases in een veranderproces. Door de fases van verandering in organisaties helder voor ogen te krijgen, wordt duidelijk welke zaken hierbij een rol spelen. De manager of de medewerker dat leert bewust hiermee om te gaan en bewuste keuzes te maken, kan flexibel bewegen in verandering. Wij onderzoeken hoe lenig jullie al zijn, de teamleden afzonderlijk en als team of afdeling.

De mentale houding van mensen in organisaties werkt bepalend voor stagnatie of groei van de organisatie. Hoeveel veranderingsbereidheid is er? En hoeveel rek zit er in het veranderingsvermogen? Hoe kun je dit zo beïnvloeden dat de mensen en de organisatie hierin groeien? Wij werken vanuit kwesties die echt spelen in jullie team of organisatie. De training wordt afgesloten met concrete persoonlijke doelen en als het van toepassing is ook team- of afdelingsdoelen.

(Inspiratie)bronnen: o.a. growth and fixed mindset (Carol Dweck), expandable selves (Gregory Walton, David Paunuska en Carol Dweck), veranderkunde (Wouter ten Have, Hans Vermaak etc.).

voor wie
Voor medewerkers,  teams die werken in een veranderende omgeving en goed en adequaat met verandering willen omgaan.

tijdsduur
Tweemaal een ochtend of middag.

resultaat

  • kennis en inzicht in het veranderproces
  • zicht op de voorwaarden en de valkuilen van een veranderproces
  • helder welke rol hij/zij inneemt in het veranderproces
  • persoonlijke doelstellingen en, waar relevant, team- of afdelingsdoelstellingen die de verandering ondersteunen

maatwerk
De inhoud wordt in overleg toegespitst op jullie organisatie of team. Dit geldt natuurlijk ook voor de tijdsinvestering en leerdoelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

Nieuwsgierig wat Loof voor de ontwikkeling van jullie team, afdeling of organisatie kan betekenen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We maken graag een afspraak met een van onze trainers/adviseurs.

072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl