Communicatie met de (thuiswerkende) achterban

Een onderwerp dat blijvend op de agenda van de OR zou moeten staan: contact met je collega’s. Belangrijk om zo te kunnen weten wat er leeft op . En ook om te delen wat jullie doen als OR; om ‘verantwoording af te leggen’ aan je collega’s. Maar hoe werkt dat nu bijvoorbeeld wanneer een groot deel van je collega’s nu thuis werkt? In deze training helpen we je om als OR meer zichtbaar te worden. Hoe zorg je voor een goede communicatie? En hoe vergroot je de betrokkenheid van collega’s?

Deze training levert je op: 

  • inzicht in de verschillende communicatiedoelen 
  • een lijst aan creatieve en verrassende vormen om zichtbaar te worden 
  • hoe je in deze periode van online werken nog steeds je collega’s kan betrekken bij het OR-werk 
  • een concreet plan om te werken aan je zichtbaarheid 

Deze online training bestaat uit twee onderdelen. Het eerste deel bestaat uit een individuele e-learning. Deze volg je individueel, in je eigen tijd en tempo. Het tweede deel is de groepstraining in de Virtual Classroom van Loof. Deze training duurt een dagdeel. 

De trainers van Loof zorgen voor een aantrekkelijke training met uitdagende werkvormen. Hierdoor zorgen we ervoor dat je continu bij de les blijft. De online trainingen van Loof staan voor actief, met elkaar, leerzaam en leuk. 

Voorafgaand aan de training neemt een trainer van Loof contact met jullie op. Zo kunnen we het programma verder op maat voor jullie maken. Daarnaast ondersteunen we je graag bij een goede technische voorbereiding. 

ook interessant:

Nieuwsgierig naar onze brochure? Vraag deze hier aan.

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. Of bel/mail ons voor meer informatie of een kennismakingsafspraak: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

sidebar maatwerk trainingen

 

Nieuwsgierig naar ons aanbod voor individuele OR-leden? Kijk naar ons aanbod in open inschrijving.

Wat past bij de opleidingswensen van jullie OR? Blader door onze voorbeelden van maatwerk trainingen.