X
Informatie rondom
het coronavirus

Communicatie met de thuiswerkende achterban(k)

Een onderwerp dat blijvend op de agenda van de OR zou moeten staan: contact met je collega’s. Belangrijk om zo te kunnen weten wat er leeft op de werkvloer. En ook om verantwoording af te leggen aan de achterban. Maar hoe werkt dat wanneer een groot deel van je collega’s nu thuis werkt? In deze training helpen we je om als OR meer zichtbaar te worden. 

Deze training levert je op: 

  • inzicht in de verschillende communicatiedoelen 
  • een lijst aan creatieve en verrassende vormen om zichtbaar te worden 
  • hoe je in deze periode van online werken nog steeds je collega’s kan betrekken bij het OR-werk 
  • een concreet plan om te werken aan je zichtbaarheid 

Deze online training bestaat uit twee onderdelen. Het eerste deel bestaat uit een individuele e-learning. Deze volg je individueel, in je eigen tijd en tempo. Het tweede deel is de groepstraining in de Virtual Classroom van Loof. Deze training duurt een dagdeel. 

De trainers van Loof zorgen voor een aantrekkelijke training met uitdagende werkvormen. Hierdoor zorgen we ervoor dat je continu bij de les blijft. De online trainingen van Loof staan voor actief, met elkaar, leerzaam en leuk. 

Voorafgaand aan de training neemt een trainer van Loof contact met jullie op. Zo kunnen we het programma verder op maat voor jullie maken. Daarnaast ondersteunen we je graag bij een goede technische voorbereiding. 

Aanmelden

Geen data of locaties gevonden.

Meer weten?

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl