Effectief adviseren

Deze training is bedoeld voor ervaren OR-teams die willen werken aan hun adviesvaardigheden. Een advies geven is een ding, een advies waar daadwerkelijk naar geluisterd wordt is stap twee. We nemen je stap voor stap mee in het adviestraject en trainen je in het vergroten van je invloed in het dit gehele traject.  

Na deze training heb je geleerd: 

  • om de belangen en criteria van je bestuurder te herkennen 
  • een gesprek aan te gaan o.b.v. wederzijdse belangen 
  • hoe je de juiste vragen stelt om alle benodigde informatie te verkrijgen
  • hoe je op overtuigende wijze een advies kunt uitbrengen 

Deze online training bestaat uit twee onderdelen. Het eerste deel bestaat uit een individuele e-learning. Deze volg je individueel, in je eigen tijd en tempo. Het tweede deel is de groepstraining in de Virtual Classroom van Loof. Deze training duurt twee dagdelen. We stemmen daarbij af op de voorkennis van de OR en het type adviesaanvragen van de organisatie. Altijd maatwerk dus.. 

De trainers van Loof zorgen voor een aantrekkelijke training met uitdagende werkvormen. Hierdoor zorgen we ervoor dat je continu bij de les blijft. De online trainingen van Loof staan voor actief, met elkaar, leerzaam en leuk. 

Voorafgaand aan de training neemt een trainer van Loof contact met jullie op. Zo kunnen we het programma verder op maat voor jullie maken. Daarnaast ondersteunen we je graag bij een goede technische voorbereiding.  

ook interessant:

Nieuwsgierig naar onze brochure? Vraag deze hier aan.

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. Of bel/mail ons voor meer informatie of een kennismakingsafspraak: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

sidebar maatwerk trainingen

 

Nieuwsgierig naar ons aanbod voor individuele OR-leden? Kijk naar ons aanbod in open inschrijving.

Wat past bij de opleidingswensen van jullie OR? Blader door onze voorbeelden van maatwerk trainingen.