X
Informatie rondom
het coronavirus

Effectief online vergaderen

Wanneer het niet lukt om elkaar fysiek te ontmoeten is een online overleg de uitkomst. Online vergaderen brengt ook een aantal uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je dat iedereen betrokken is? Hoe faciliteer je een levendige discussie zonder dat mensen door elkaar heen praten? In deze training helpen we je om effectief online te overleggen. Tegelijkertijd ervaar je gelijk hoe leuk en efficiënt dit kan zijn. 

Deze training levert je op: 

  • inzicht in effectief online vergaderen 
  • praktische tips / do’s and don’ts 
  • hoe je een online overleg goed kan structureren 
  • hoe je iedereen betrokken houdt 

Deze online training bestaat uit twee onderdelen. Het eerste deel bestaat uit een individuele e-learning. Deze volg je individueel, in je eigen tijd en tempo. Het tweede deel is de groepstraining in de Virtual Classroom van Loof. Deze training duurt een dagdeel. 

De trainers van Loof zorgen voor een aantrekkelijke training met uitdagende werkvormen. Hierdoor zorgen we ervoor dat je continu bij de les blijft. De online trainingen van Loof staan voor actief, met elkaar, leerzaam en leuk. 

Voorafgaand aan de training neemt een trainer van Loof contact met jullie op. Zo kunnen we het programma verder op maat voor jullie maken. Daarnaast ondersteunen we je graag bij een goede technische voorbereiding. 

Aanmelden

Geen data of locaties gevonden.

Meer weten?

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl