X
Informatie rondom
het coronavirus

Teamcoaching

Tijdens de teamcoaching training ga je het functioneren in een team onder de loep nemen. Je leert verdieping aan te brengen in de bestaande samenwerking in het team. Hoe functioneert het team daadwerkelijk? Wat is sterk aan het team en wat kan beter? Hoe kun je het samenwerken in een team verbeteren? Waar liggen de kansen?

Wij van Loof trainingen sturen aan op een growth mindset: de mentale instelling waarin creëren en groeien centraal staan. Van daaruit maken we de stap naar het excelleren van het team. Aan de slag met teamcoaching betekent praktische opdrachten uitvoeren, feedback leren geven en een doeltreffende analyse maken om de samenwerking van het team te verbeteren. En dit alles in het licht van de doelen en rol van het team in de organisatie!

Vooraf aan de teamcoaching training zetten we door middel van een voorbereidende opdracht de klokken gelijk; mogelijk bestaan er al persoonlijke en/of teamdoelstellingen. We onderzoeken hoe de mensen in het team op het moment voor de training functioneren. Hierbij wordt gekeken naar de sterktes en zwaktes en kansen en bedreigingen van het team.

Tijdens de teamcoaching training worden jullie uitgedaagd tot het etaleren van talent dat je wellicht (nog) niet kent. Persoonlijke feedback maakt dat de boodschap persoonlijk binnenkomt. Jullie praktiseren de lerende werking van een team dat het beste uit de teamleden weet te halen. Je leert feedback geven en ontvangen. Verborgen talent komt boven drijven, klaar voor praktische inzet. Waar wachten we nog op?

voor wie
Deze teamcoaching training is bestemd voor teams die de samenwerking willen verbeteren, die de eigen sterktes en zwaktes beter willen inzetten in het licht van de diverse doelstellingen, kansen en bedreigingen.

tijdsinvestering
Eén dag training, gevolgd door een dagdeel coaching on the job.

resultaat

Na de teamcoaching training heeft het team:

  • inzicht in eigen sterktes en zwaktes;
  • verdieping van kennis van de persoonlijke sterke en zwakkere punten;
  • helder hoe de persoonlijke kracht wordt ingezet in dienst van de teamdoelstelling;
  • het geleerde geoefend met een acteur (optioneel);
  • (samen)werkafspraken op het gebied van optimaal teamwork op een nieuw niveau;
  • de vaardigheden om goede feedback te geven en te ontvangen.

maatwerk
De inhoud wordt in overleg toegespitst op jullie organisatie en team. Dit geldt natuurlijk ook voor de tijdsinvestering en leerdoelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

Nieuwsgierig wat Loof voor de ontwikkeling van jullie team, afdeling of organisatie kan betekenen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We maken graag een afspraak met een van onze trainers/adviseurs.

072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl