Teamcoaching

Deze teamtraining brengt een verdieping aan in de bestaande samenwerking. Hoe functioneert het team werkelijk? Wat is sterk aan het team en wat kan beter? En hoe werken de individuele teamleden samen vanuit de teamdoelen? Waar liggen kansen?

Wij sturen aan op een growth mindset: de mentale instelling waarin creëren en groeien centraal staan. Van daaruit maken we de stap naar het excelleren van het team. Praktische opdrachten, feedback en een doeltreffende analyse helpen de werking van het team te verbeteren, in het licht van de doelen en de rol van het team in de organisatie.

Met een voorbereidende opdracht zetten we de klokken gelijk; mogelijk bestaan er al persoonlijke en/of teamdoelstellingen. Vervolgens onderzoeken we de sterktes en zwaktes van dit team, plus de kansen en bedreigingen.

Praktische werkvormen dagen jullie uit tot het etaleren van talent dat je wellicht (nog) niet kent. Persoonlijke feedback maakt dat de boodschap persoonlijk binnenkomt. Jullie praktiseren de lerende werking van een team dat het beste uit de teamleden weet te halen. Je leert feedback geven en ontvangen. Verborgen talent komt boven drijven, klaar voor praktische inzet. Waar wachten we nog op?

voor wie
Deze teamcoaching is bestemd voor teams die de eigen sterktes en zwaktes beter willen inzetten in het licht van de diverse doelstellingen, de kansen en de bedreigingen.

tijdsinvestering
Eén dag training, gevolgd door een dagdeel coaching on the job.

resultaat

  • inzicht in eigen sterktes en zwaktes
  • verdieping van kennis van de persoonlijke sterke en zwakkere punten
  • helder hoe de persoonlijke kracht wordt ingezet in dienst van de teamdoelstelling
  • het geleerde geoefend met een acteur (optioneel)
  • (samen)werkafspraken op het gebied van optimaal teamwork op een nieuw niveau
  • de vaardigheden om goede feedback te geven én te ontvangen

maatwerk
De inhoud wordt in overleg toegespitst op jullie organisatie en team. Dit geldt natuurlijk ook voor de tijdsinvestering en leerdoelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

Nieuwsgierig wat Loof voor de ontwikkeling van jullie team, afdeling of organisatie kan betekenen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We maken graag een afspraak met een van onze trainers/adviseurs.

072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl