X
Informatie rondom
het coronavirus

Teamcoaching

Teamcoaching gericht op hervinden van de balans

Als er meer nodig is dan een gerichte teamtraining om de balans te hervinden in een team, kan er ook gekozen worden voor teamcoaching. Hierbij begeleiden we een team veelal in meerdere sessie om met elkaar te komen tot nieuwe samenwerkingspatronen. We observeren en spiegelen en afhankelijk van de behoeften zorgen we voor aanvullende stappen. Dat kan een inventarisatie zijn van strijdige verwachtingen, een blik op impliciete waarde of onbewuste vaste routines.

systemisch werken | transactionele analyse | waarden | deep democracy

Nieuwsgierig wat Loof voor de ontwikkeling van  teams kan betekenen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We maken graag een afspraak met een van onze trainers/adviseurs.

072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl

 

Meer voorbeelden bekijken?

Opdrachtgevers

Loof training en advies werkt voor een breed scala van klanten in allerlei sectoren. Van bekende multinationals tot kleine productiebedrijven. Van de zorgsector tot ICT. De verbindende factor is steeds teams; MT’s, afdelingsteams, OR-teams, etc.

Onze wortels liggen bij de Volkshogeschool Bergen. We kiezen een persoonlijke aanpak en dagen uit om te groeien. Verrassend en vernieuwend, met een aanpak gebaseerd op breinleren.

De afgelopen jaren werkte Loof o.a. voor teams en ondernemingsraden van: Allego, Alliander, AMC, ANWB, Arla Foods, Bammens, BASF, Bernhoven, Blijf Groep, Care Nederland, COC, CHC Helicopter, Crocs Europa, Cushman & Wakefield, Dopharma, Dyson, Enexis, Esdégé-Reigersdaal, Fox-It, Gemeente Almelo, Gemeente Den Haag, Gemeente Leiden, Gemeente Maastricht, GGD Hollands Noorden, Gist, ’s Heeren Loo Zorggroep, HMC Bronovo, IKEA, ING, Ipsos, ISD Bollenstreek, KLM, Losbergen de Boer, Manutan, Ministerie van SZW, Ministerie van VWS, Nationale Nederlanden, NIBC, Oxfam Novib, Pepsico en vele anderen.