X
Informatie rondom
het coronavirus

Timemanagement voor gevorderden

Een willekeurige dag. Je komt aan op je werk, een collega rent al door de gang en roept “goedemorgen” in het voorbijgaan. Het is vijf voor negen. Je opent de mailbox, 23 ongelezen mail. Het eerste overleg begint over vijf minuten. Je beantwoord nog even snel een e-mailtje, loopt nog even langs het koffiezetautomaat. Een collega vraagt hoe het gaat. Je antwoord: “Ja, prima! Druk, druk, druk, je kent het wel.” En zo vliegt de dag voorbij, van overleg, naar overleg, via gemiste oproepen richting een overlopende mailbox. Geleefd door je werk, maar eigenlijk niet gedaan wat je ’s ochtends onder de douche had bedacht.

Herkenbaar? Wees gerust. Omgaan met werktijd kan je leren. Begrijp je zelf en je tijd van werken, boek zo meer resultaat en werk met meer plezier. Werk is ook leven en verdient op zijn tijd een moment van reflectie om een zinvolle bijdrage te leveren aan je organisatie en je leven. Zelfinzicht en inzicht in je werk zijn de bouwstenen om de tijd naar je hand te zetten en meer te bereiken, met minder energie. Deze training geeft verdieping op het wezen van tijd en wat tijd voor jou kan betekenen. Wat past bij jou als professional of manager en hoe zet jij de tijd naar je hand?

Thema’s in deze training: kloktijd en kairos-tijd | aandachtsmanagement | mindful | breinleren | doelen en dagritme

voor wie
Voor teams, professionals of leidinggevenden die meer willen bereiken en bewuster willen werken.

tijdsduur
Eén dag training, gevolgd door een terugkommiddag.

resultaat
Inzicht in welke vorm van werkmanagement bij je past als ervaren professional en een eerste duik in  de voor jou passende middelen om je de tijd naar je hand te zetten.

maatwerk
De inhoud wordt in overleg toegespitst op jullie organisatie of team. Dit geldt natuurlijk ook voor de tijdsinvestering en leerdoelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

Nieuwsgierig wat Loof voor de ontwikkeling van jullie team, afdeling of organisatie kan betekenen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We maken graag een afspraak met een van onze trainers/adviseurs.

072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl