X
Informatie rondom
het coronavirus

Bewust omgaan met je tijd

Timemanagement voor ervaren professionals

Een willekeurige dag. Je komt aan op je werk, een collega rent al door de gang en roept “goedemorgen” in het voorbijgaan. Het is vijf voor negen. Je opent de mailbox, 23 ongelezen mail. Het eerste overleg begint over 5 minuten. Je beantwoord nog even snel een e-mailtje, loopt nog even langs het koffiezetautomaat. Een collega vraagt hoe het gaat. Je antwoord: “ja, prima! Druk, druk, druk, je kent het wel.” En zo vliegt de dag voorbij, van overleg, naar overleg, via gemiste oproepen richting een overlopende mailbox. Herkenbaar? Wees gerust. Omgaan met werktijd kan je leren. Begrijp je zelf en je tijd van werken, boek zo meer resultaat en werk met meer plezier. Werk is ook leven en verdient op zijn tijd een moment van reflectie om een zinvolle  bijdrage te leveren aan je organisatie en je leven.

Wat neem je mee terug?

Zelfinzicht en inzicht in je werk zijn de bouwstenen om de tijd naar je hand te zetten en meer te bereiken, met minder energie. Deze tweedaagse training geeft verdieping op het wezen van tijd en wat tijd voor jou kan betekenen. Wat past bij jou als professional of manager en hoe zet jij de tijd naar je hand?

Thema’s in deze training: 
kloktijd en kairos-tijd/aandachtsmanagement/mindfull/breinleren

Data in 2019
maandag 4 november + 18 november | Utrecht e.o.

Klik hier om je aan te melden. Je ontvangt van ons een bevestiging.

Tijdsduur
Tweedaagse training, met week bezink- en oefentijd.

Investering
€ 750,- per deelnemer. De prijs voor deze tweedaagse training is inclusief verblijfsarrangement (koffie/thee en lunch), e-learning en trainingsmateriaal.

Wil je een goed beeld krijgen van deze opleidingen en inzicht krijgen of een thematraining aansluit op je persoonlijke ontwikkeling? Bel dan voor een afspraak. Eén van onze medewerkers vertelt je er graag meer over. Bel 072 589 1 589 of mail naar bureau@looftrainingen.nl.

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

 

Loof rennen door het bos