Versterk je leiderschapsstijl met Management Drives

Heb je een leidinggevende rol in jouw organisatie? Dan is Management Drives een mooi instrument om je leiderschapsstijl te onderzoeken en te versterken.

Bouwen aan een sterk team

Een sterk team creëert een balans tussen zorgen voor het team zelf en realiseren van waarde voor anderen. Binnen deze twee uitersten speelt er van alles wat een team kan frustreren of juist snelheid geeft. Leiderschap is hierin een van de succesfactoren voor een sterk team. Het onderzoeken en verkennen van je eigen leiderschapsstijl met behulp van Management Drives is wat ons betreft een goede stap om te bouwen aan een sterk team.

Management Drives geeft inzicht in drijfveren 

Drijfveren bepalen hoe we de wereld om ons heen waarnemen, wat we denken en wat we doen. Goed leiderschap start bij persoonlijk leiderschap. Met Management Drives leer je allereerst wat jouw eigen drijfveren en denkpatronen zijn en wat jouw dominante leiderschapsstijl is. Het is een krachtig instrument voor reflectie en het aanleren van nieuw gedrag. Met deze training krijg je inzicht in je potentiële kracht en valkuilen.  

Om vervolgens beweging te creëren in jouw team, is het zinvol de drijfveren van je teamleden te herkennen. Elk persoon wordt immers op een andere manier gemotiveerd of gedemotiveerd. Belangrijk dus om jouw eigen gedrag en communicatie af te stemmen op de drijfveren van de ander. Dat is wat je gaat leren. 

Voor wie? 

Deze training is bedoeld voor mensen die een leidinggevende positie hebben binnen hun organisatie. Denk bijvoorbeeld aan team- of projectleiders. We verwelkomen graag leidinggevenden die bereid zijn om hun eigen leiderschapsstijl onder de loep te nemen en openstaan voor gedragsverandering. Twijfel of deze training iets voor je is? Neem gerust contact met ons op. Bel 072-5891589 of mail bureau@looftrainingen.nl.

Wat gaan we doen?

Voorafgaand aan de training ontvang je een uitnodiging voor de vragenlijst. Je ontvangt direct je persoonlijke profiel en krijgt toegang tot de Management Drives app. In deze app vind je veel aanvullende informatie over de drijfveren. 

Tijdens de training duiken we dieper in de verschillende drijfveren. Je ontdekt tot welke leiderschapsstijl je het meest gedreven bent en wat de krachten en uitdagingen zijn van die stijl. Je gaat ook ontdekken wat het effect van jouw voorkeursstijl is in de interactie met anderen. Je gaat drijfveren bij anderen herkennen en leert hoe je in je communicatie aansluit bij de ander. Je leert bijvoorbeeld hoe je complimenten kunt afstemmen op de drijfveren van de ontvanger. 

Resultaat
  • Kennis van de verschillende drijfveren. Je leert welke 6 drijfveren er zijn, wat ze betekenen en hoe je ze herkent in de praktijk. 
  • Je hebt inzicht in je eigen drijfveren en bijbehorende leiderschapsstijl. Je kunt daarbij je potentiële kracht en valkuil benoemen. Je weet waar je uitdaging ligt en weet welke stappen je wilt gaan zetten om tot gedragsverandering te komen. 
  • Je wordt effectiever in het contact met anderen. Omdat je drijfveren bij anderen gaat herkennen, kun je in je communicatie beter aansluiten bij die ander.  
  • Een laagdrempelige kennismaking met Management Drives. Door deze training kun je inschatten of dit instrument iets voor je eigen team is.  
Opgebouwd volgens de principes van Loof Breinleren

We gebruiken de laatste neuro-wetenschappelijke inzichten om onze trainingen af te stemmen op ‘hoe ons brein leert’.  We bouwen onze programma’s op aan de hand van 6 breinprincipes; focus, voortbouwen, creatie, zintuiglijk rijk, emotie en herhalen. Dit verhoogt het leerrendement en leidt bovendien tot een praktische én plezierige manier van trainen.

Loof heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van teams  

Bij Loof werken hoogopgeleide, ervaren trainers en teamcoaches. Ons bureau heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het geven van trainingen en het begeleiden van groepen. Deze training wordt gegeven door gecertificeerde Management Drives trainers.  

Tijdsduur en investering
  • een trainingsdag op locatie in omgeving Utrecht. Voorafgaand ontvang je de Management Drives vragenlijst (invullen duurt circa 20 minuten).
  • investering per deelnemer: € 675,-

De prijs is inclusief persoonlijk MD-rapport, hand-out en verblijfsarrangement.
De prijs is all in; btw op MD-vragenlijst/rapport en verblijfsarrangement zijn bij de prijs inbegrepen en trainingskosten zijn vrijgesteld van btw.

inschrijven

Geen data of locaties gevonden.

Heb je vragen over onze trainingen of inschrijven, neem dan contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl