X
Informatie rondom
het coronavirus

Weten wat je wilt

Besef van bijzonderheid gaat hand in hand met weten wat je wilt; zowel voor collega’s als voor de organisatie als geheel. Wat schreeuwt er bij jullie om aandacht? Hoe kan de OR daar een actieve rol in spelen?

Het hebben van een eigen visie op belangrijke vraagstukken van de organisatie is essentieel voor de OR. Als die visie wordt vertaald naar concrete doelstellingen komt er energie vrij om proactief het gesprek aan te gaan.

We werken bij weten wat je wilt o.a. met de volgende modules:

  • Missie en visie als startpunt: wat zijn jullie ambities vanuit de OR voor de organisatie?
  • Begin met het einde voor ogen: welke doelen stellen jullie jezelf als OR?
  • Geschiedenis schrijven: vanuit het verleden en heden van de organisatie, samen onderzoeken waar je meer van wilt voor de toekomst.

Loof begeleidt OR-teams in hun doel om van waarde te zijn voor de organisatie en collega’s. Bij het leren maken we graag gebruik van verschillende vormen en meerdere momenten van leren. Denk aan een combinatie van gezamenlijke trainingssessies en coaching in de eigen praktijk, gecombineerd met e-learning. Dit omdat elke leervraag een andere aanpak en volgorde vereist. De hierboven genoemde modules zijn voorbeelden van thema’s die tijdens een maatwerk training aan bod kunnen komen.

Nieuwsgierig naar onze brochure? Vraag deze hier aan.

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Of bel/mail ons voor meer informatie of een kennismakingsafspraak: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

Loof training en advies, foto Harry Cock